yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 9 Mrt 2023 #501 Bulutlardı yağmuru getiren Hüznüm bulut oldu Yağmur oldu yasak sevdamız İnatla gurbete doğdu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2023 #502 Akşam olur, gölgesinde kalırım sevinçlerin. Hüzün düşer kalbime. Başı dumanlı bir türkü yerleşir dilime. Yudumlarken çayimi Gözlerin gelir aklıma. Gülümserim... Akşama inat, Sana sevdalı ..
Akşam olur, gölgesinde kalırım sevinçlerin. Hüzün düşer kalbime. Başı dumanlı bir türkü yerleşir dilime. Yudumlarken çayimi Gözlerin gelir aklıma. Gülümserim... Akşama inat, Sana sevdalı ..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 22 Mrt 2023 #503 Sende yurdun kokusu var getirdinmi tatli haber Kollarini boynuma sar sarilan kollarin olam heyyy
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Mrt 2023 #504 Gel gönlüme gel senden başka yar sevemem..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Mrt 2023 #505 Sana söz verdim aşkım sen yoksan bende gelmiyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Mys 2023 #506 Kavuşmayı zorlaştıran engel var İçerimde ateş dolu mangal var Beni çeken cazibeli çengel var Sevgi ızdırabı bir eğlencedir
Kavuşmayı zorlaştıran engel var İçerimde ateş dolu mangal var Beni çeken cazibeli çengel var Sevgi ızdırabı bir eğlencedir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Hzr 2023 #508 İçimde yanan aşkın ateşten beter Seninle yaşlanmak ister bu beden Bitmeyen sevdamsın sen bitanem
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 23 Hzr 2023 #509 Come back, I still need you Let me take your hand, I'll make it right I swear to love you all my life
Come back, I still need you Let me take your hand, I'll make it right I swear to love you all my life
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 26 Hzr 2023 #510 Aşk yuva yapmış konmuş dalıma Ben zora açan arsız gonca Sen bana yol ver ömrün boyunca Gel, yanıma yat boylu boyunca
Aşk yuva yapmış konmuş dalıma Ben zora açan arsız gonca Sen bana yol ver ömrün boyunca Gel, yanıma yat boylu boyunca