Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 19 Arl 2023 #531 Sevdim inanamayacağın kadar seni SAMSUNLU (o kendini biliyor) kız Kirpiklerimde çırpınan şu tuzlu gözyaşımda İhanetin adı yok...
Sevdim inanamayacağın kadar seni SAMSUNLU (o kendini biliyor) kız Kirpiklerimde çırpınan şu tuzlu gözyaşımda İhanetin adı yok...
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 6 Ock 2024 #532 Günaydın anneciğim Günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda günler geçmez deme İçime sancı doğuyor...
Günaydın anneciğim Günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda günler geçmez deme İçime sancı doğuyor...
-araz- EYVALLAH... V.I.P 7 Ock 2024 #533 Calsin artik icimde ucan kuslar martilar Kalksin üstümüzden bu efkar
-araz- EYVALLAH... V.I.P 17 Ock 2024 #535 Susuyorum cok yalniz kaldim iste Duruyorum nasıl gecer hayat boyle Duruyorum ölüme yakin uykulardayim
Susuyorum cok yalniz kaldim iste Duruyorum nasıl gecer hayat boyle Duruyorum ölüme yakin uykulardayim
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 25 Ags 2024 #536 Bu gece defalarca dinledim söyleyen herkesten özellikle Ferdi Özbeğeen... Bilenleriniz vardır belki Hani büklüm büklüm boynunda Hani paramparça ruhunda Hani soran gözlerle kapında Bekleyen dargın anıların gibi
Bu gece defalarca dinledim söyleyen herkesten özellikle Ferdi Özbeğeen... Bilenleriniz vardır belki Hani büklüm büklüm boynunda Hani paramparça ruhunda Hani soran gözlerle kapında Bekleyen dargın anıların gibi
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 29 Ags 2024 #538 I look around and Sin City's cold and empty (oh) No one's around to judge me (oh) I can't see clearly when you're gone
I look around and Sin City's cold and empty (oh) No one's around to judge me (oh) I can't see clearly when you're gone
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Ags 2024 #539 DarkMan dediki: allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yarrrrr Genişletmek için tıklayın... Beddua bu şarkı değil
DarkMan dediki: allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin yarrrrr Genişletmek için tıklayın... Beddua bu şarkı değil
DarkMan Üye 29 Ags 2024 #540 Asi Kız dediki: Beddua bu şarkı değil Genişletmek için tıklayın... ama ismail yk nın şarkısı bu