Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Ags 2024 #541 DarkMan dediki: ama ismail yk nın şarkısı bu Genişletmek için tıklayın... İsmail YK ne yaşamış acaba
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 29 Ags 2024 #543 Hayat sende durmam diyor her nefeste son geliyor Bildiğin sende kalsın Sen yalancı baharsın
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 29 Ags 2024 #545 İki yabancı, iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız İki yabancı, iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız
İki yabancı, iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız İki yabancı, iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 29 Ags 2024 #546 Beyoğlu'nda gezersin Gözlerini süzersin
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 29 Ags 2024 #547 Ölmek için Sorma neden niçin Her şey yalnızlıktan Bak bak bak bak güzel bir gün ölmek için
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Eyl 2024 #548 Ay ışığı deniz vuruyor, doğanın büyülü bir tablosuGökyüzü ve deniz bir araya geliyor, ruhumu ferahlatıyorDeniz kabukları fısıldıyor, martılar aşk şarkıları söylüyorBen sadece dinliyorum,
Ay ışığı deniz vuruyor, doğanın büyülü bir tablosuGökyüzü ve deniz bir araya geliyor, ruhumu ferahlatıyorDeniz kabukları fısıldıyor, martılar aşk şarkıları söylüyorBen sadece dinliyorum,
Kizil Sonya Üye 4 Eyl 2024 #549 Duyamadım, gidişin sessizdi Bilemem ki ben yarın sessizce döner misin Sanmam ki
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 5 Eyl 2024 #550 Dünya bir yana, o hayal bir yana; Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür döne dolana Ağladığım yer penceresi midir?
Dünya bir yana, o hayal bir yana; Bir meşaledir pervaneyim ona. Altında bir ömür döne dolana Ağladığım yer penceresi midir?