Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 26 Ekm 2024 #562 Simurg dediki: Aşk benle barışık yaşayamıyo, sevmiyo beni Genişletmek için tıklayın... Gün gelir çok sever belki Zamanını bekle çocuk
Simurg dediki: Aşk benle barışık yaşayamıyo, sevmiyo beni Genişletmek için tıklayın... Gün gelir çok sever belki Zamanını bekle çocuk
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ekm 2024 #563 Tatlı Cadı dediki: Gün gelir çok sever belki Zamanını bekle çocuk Genişletmek için tıklayın... Şarkı sözü yazman gerekiyor burada
Tatlı Cadı dediki: Gün gelir çok sever belki Zamanını bekle çocuk Genişletmek için tıklayın... Şarkı sözü yazman gerekiyor burada
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Ekm 2024 #564 Simurg dediki: Şarkı sözü yazman gerekiyor burada Genişletmek için tıklayın... Şarkı gibi okursan sarkı olur işte birazda ımmm ımmm koy başına soldan slowa girdim mi tamamdır
Simurg dediki: Şarkı sözü yazman gerekiyor burada Genişletmek için tıklayın... Şarkı gibi okursan sarkı olur işte birazda ımmm ımmm koy başına soldan slowa girdim mi tamamdır
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ekm 2024 #565 Olmuyor öyle şarkı sözü olmalı google sordum böyle bir şarkı yok diyor
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Ekm 2024 #566 Simurg dediki: Olmuyor öyle şarkı sözü olmalı google sordum böyle bir şarkı yok diyor Genişletmek için tıklayın... Sende herseyi google soruyorsun al sana sarkı Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda biri denk gelirse
Simurg dediki: Olmuyor öyle şarkı sözü olmalı google sordum böyle bir şarkı yok diyor Genişletmek için tıklayın... Sende herseyi google soruyorsun al sana sarkı Ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda biri denk gelirse
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ekm 2024 #567 sana diyorum be heyoo heyo senin bu aşkın uzayıp gidiyor Adam yazmış abi
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 27 Ekm 2024 #568 Aklıma selim alo geldi Cankanda yaranamadım geldi
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ekm 2024 #569 nerdesin aşkım - buradayım aşkım Ya kesinlikle çok edebi sözler
Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 27 Ekm 2024 #570 Ne yalnızlık ne de yalan Üzmesin seni Doğarken ağladı insan Bu son olsun, bu son Doğarken ağladı insan Bu son olsun, bu son
Ne yalnızlık ne de yalan Üzmesin seni Doğarken ağladı insan Bu son olsun, bu son Doğarken ağladı insan Bu son olsun, bu son