Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 31 Mrt 2012 #1 Kendini gizleyen hayvanlara bakın ayırt edilmesi oldukça zor görünebiliyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Nsn 2012 #4 ) sagda en alta ) kafa resimi var kulak agiz ve göz görünüyor .)))
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 12 Nsn 2012 #5 stern dediki: ) sagda en alta ) kafa resimi var kulak agiz ve göz görünüyor .))) Genişletmek için tıklayın... Evet öyle bir kafa görülüyor devamı olmadığı için emin olamamıştım ben
stern dediki: ) sagda en alta ) kafa resimi var kulak agiz ve göz görünüyor .))) Genişletmek için tıklayın... Evet öyle bir kafa görülüyor devamı olmadığı için emin olamamıştım ben
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 12 Nsn 2012 #6 çok güzell bazen bizim akvaryumdada buna benzer şeyler oluyorr balıkları bulamıyorum fakat öyle güzel kamofle oluyorlarki çok dikkatli bakmak gerekiyor bunlar bi harıka tabıkı ... emegine sağlık
çok güzell bazen bizim akvaryumdada buna benzer şeyler oluyorr balıkları bulamıyorum fakat öyle güzel kamofle oluyorlarki çok dikkatli bakmak gerekiyor bunlar bi harıka tabıkı ... emegine sağlık
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Nsn 2012 #7 Benim akvaryumdada var güzel saklanıyor yaramaz.Hata birgün uzun arama sonucunda buldum