yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Mys 2022 #42 CeSuRbEy dediki: pişnan yeneyin ne demek.. Genişletmek için tıklayın... Ceb telinden yazmiştım harf hatası olmuş
CeSuRbEy dediki: pişnan yeneyin ne demek.. Genişletmek için tıklayın... Ceb telinden yazmiştım harf hatası olmuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mys 2022 #43 Buraya resim atmak yoktu demi ya Katıldığımı bildirmek isterim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2022 #44 YoRuMSuZ dediki: Buraya resim atmak yoktu demi ya Katıldığımı bildirmek isterim Genişletmek için tıklayın... sansin yok bana karsi görecez varmisin iddaya bir arslan sütüne
YoRuMSuZ dediki: Buraya resim atmak yoktu demi ya Katıldığımı bildirmek isterim Genişletmek için tıklayın... sansin yok bana karsi görecez varmisin iddaya bir arslan sütüne
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mys 2022 #45 Varım, son günlerde girdiğim tüm iddiaları kazandım hocam
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2022 #46 YoRuMSuZ dediki: Varım, son günlerde girdiğim tüm iddiaları kazandım hocam Genişletmek için tıklayın... bende geri cekilmek yok bende varim
YoRuMSuZ dediki: Varım, son günlerde girdiğim tüm iddiaları kazandım hocam Genişletmek için tıklayın... bende geri cekilmek yok bende varim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mys 2022 #47 yilmaz27 dediki: bende geri cekilmek yok bende varim Genişletmek için tıklayın... komsum hala resim yok ortada )) bari doga resimi bulamadin hirsizda yokmu cektigin )
yilmaz27 dediki: bende geri cekilmek yok bende varim Genişletmek için tıklayın... komsum hala resim yok ortada )) bari doga resimi bulamadin hirsizda yokmu cektigin )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2022 #48 yesim434 dediki: komsum hala resim yok ortada )) bari doga resimi bulamadin hirsizda yokmu cektigin ) Genişletmek için tıklayın... ayn ortasindayiz 30 una kadara vaktim var
yesim434 dediki: komsum hala resim yok ortada )) bari doga resimi bulamadin hirsizda yokmu cektigin ) Genişletmek için tıklayın... ayn ortasindayiz 30 una kadara vaktim var
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mys 2022 #49 Katılmayanlar da katılsın ama süre azaldı yarışmaya bir heyecan gelsin.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2022 #50 haftaya yollarim ben olmazsam zaten yarismaya start vermem