K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ekm 2015 #31 Papatya dediki: Havaların ne yapacağı belli olmuyor bugünde yazdan kalma bir gün yaşadı buralar. Ama %80 ihtimalle bende varım. Genişletmek için tıklayın... evet papatya %80 yüksek bir ihtimal inşallah %20 gerçekleşmez..
Papatya dediki: Havaların ne yapacağı belli olmuyor bugünde yazdan kalma bir gün yaşadı buralar. Ama %80 ihtimalle bende varım. Genişletmek için tıklayın... evet papatya %80 yüksek bir ihtimal inşallah %20 gerçekleşmez..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 8 Ekm 2015 #34 Hala resim göndermeyen arkadaşlar var..onlar kendisini biliyor..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ekm 2015 #35 bugün ayın dokuzuuuu ben çok sevdim o kızııııı bana resim atacakkkkk ermeninin dımızııııııııı (domuzu) Son düzenleme: 9 Ekm 2015
bugün ayın dokuzuuuu ben çok sevdim o kızııııı bana resim atacakkkkk ermeninin dımızııııııııı (domuzu)
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ekm 2015 #36 bugün günlerden cumaaa herkes kalktı hücümaaaa kız bana resim gönderrrr yoksa olursun kumaaaaa
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ekm 2015 #37 meyveler allanıyorrrrr yapraklar sallanıyorrrr artık geliyor o günnnnn resimler yollanıyorrrrrr
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ekm 2015 #38 kuşlara verdim yemiiiii aramadın kız beniiiiii resimi yollamazsannnnnn evde kalasın emiiiiiiii
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Ekm 2015 #39 mendile koydum lokummmm yemek verme ben tokummmm gelmezse o resimlerrrr bundan gari ben yokummmmmm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ekm 2015 #40 Abiii harikasin yaa ermeninin dımızı demissin ya dımız ne demek