yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Mys 2021 #22 bekledigim geldi cok sükür ben calisiyorum o geziyor
KeReM @ Özel Üye Özel üye 27 Mys 2021 #23 Ben direk attım ama boyutları ne olacaktı ki acemiliğime verin boyutları neyse tekrar atayım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 27 Mys 2021 #24 Boyutların önemi yok foruma yüklenenler otomatik boyutlandırılıyor zaten. Ben de artık iddialı bir şekilde bu yarışmadayım.
Boyutların önemi yok foruma yüklenenler otomatik boyutlandırılıyor zaten. Ben de artık iddialı bir şekilde bu yarışmadayım.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Mys 2021 #25 Yarismaci arkadaslara bol sans diliyorum inşallah kazanirsiniz
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Mys 2021 #27 GüLüCüKツ dediki: Ne zaman baslatacaksin @Artemis canim ? Genişletmek için tıklayın... bşr kişiden fotoğraf bekliyorum o gelince başlayacağım
GüLüCüKツ dediki: Ne zaman baslatacaksin @Artemis canim ? Genişletmek için tıklayın... bşr kişiden fotoğraf bekliyorum o gelince başlayacağım
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 28 Mys 2021 #29 KıRMıZı dediki: Yarisma başladı mı hala şansım var mi Genişletmek için tıklayın... Hayır başlamadı
Artemis Özel Üye Özel üye 28 Mys 2021 #30 KıRMıZı dediki: Yarisma başladı mı hala şansım var mi Genişletmek için tıklayın... şimdi açacaktım konuyu isterseniz hemen gönderin @KıRMıZı
KıRMıZı dediki: Yarisma başladı mı hala şansım var mi Genişletmek için tıklayın... şimdi açacaktım konuyu isterseniz hemen gönderin @KıRMıZı