dderya kOkOşŞ V.I.P 3 Ock 2015 #21 Konuyu okurken bile üşüdüm merakla bekliyorum konuyu ve fotoğrafları : )
cemree =)=) V.I.P 3 Ock 2015 #22 Konu kar mı ? Burada ayın 10 una kadar yağarmı bilmiyorum Umarım yağar ve katılabilirim yarışmaya
cemree =)=) V.I.P 3 Ock 2015 #24 İzmirde Antalyada yaşayanlar için konu sıkıntı olacak gibi @kAşİf başka bir konumu düşünsen ki... Bende Ankarada yaşıyorum burada da henüz kar yağmadı
İzmirde Antalyada yaşayanlar için konu sıkıntı olacak gibi @kAşİf başka bir konumu düşünsen ki... Bende Ankarada yaşıyorum burada da henüz kar yağmadı
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Ock 2015 #25 cemree dediki: Konu kar mı ? Burada ayın 10 una kadar yağarmı bilmiyorum Umarım yağar ve katılabilirim yarışmaya Genişletmek için tıklayın... konuyu henüz değiştirmedik halen gün batımı,ben bu konuda katılımcı arkadaşların daha çok üretecebileceği kanısındayım,kar her yerde yağmıyor dolayısı ile eşit şartlarda bir yarışma olmayacak diye düşünüyorum o fikir sadece alternatif...
cemree dediki: Konu kar mı ? Burada ayın 10 una kadar yağarmı bilmiyorum Umarım yağar ve katılabilirim yarışmaya Genişletmek için tıklayın... konuyu henüz değiştirmedik halen gün batımı,ben bu konuda katılımcı arkadaşların daha çok üretecebileceği kanısındayım,kar her yerde yağmıyor dolayısı ile eşit şartlarda bir yarışma olmayacak diye düşünüyorum o fikir sadece alternatif...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ock 2015 #27 Günbatımı yakalanabilir arkadaşlar. Güneşsiz günbatımı resimleri de enteresan olabilir.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Ock 2015 #30 Çağlayağmur dediki: Bence günbatımı ile devam edelim. Genişletmek için tıklayın... bende öyle düşünüyorum, her yerde kar yağmayabilir ama güneş her yerde batıyor
Çağlayağmur dediki: Bence günbatımı ile devam edelim. Genişletmek için tıklayın... bende öyle düşünüyorum, her yerde kar yağmayabilir ama güneş her yerde batıyor