KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2015 #31 illa yeni çekmek şart mı eskiden çekilmiş olur mu fotoğraf arşivimden yollasam mesala..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 5 Ock 2015 #32 KıRMıZı dediki: illa yeni çekmek şart mı eskiden çekilmiş olur mu fotoğraf arşivimden yollasam mesala.. Genişletmek için tıklayın... geçmiş yarışmalarda bu olduysa sanırım bundada olur,bana sorarsan yinede yeni çekilmiş olması daha bir zevk verir....
KıRMıZı dediki: illa yeni çekmek şart mı eskiden çekilmiş olur mu fotoğraf arşivimden yollasam mesala.. Genişletmek için tıklayın... geçmiş yarışmalarda bu olduysa sanırım bundada olur,bana sorarsan yinede yeni çekilmiş olması daha bir zevk verir....
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 5 Ock 2015 #34 Sanırım gün batımı olan bir kare yakaladım akşama göndereyim.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2015 #35 Yağmur dinmiyor ki hic dun az kalsın yakalıyordum ama binalar izin vermedi sure bitmeden eve dönmüş olursam cekebilirim bizim oralardan
Yağmur dinmiyor ki hic dun az kalsın yakalıyordum ama binalar izin vermedi sure bitmeden eve dönmüş olursam cekebilirim bizim oralardan
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 6 Ock 2015 #36 değerli arkadaşlarım yarışma için göstermiş olduğunuz çaba için sizleri gönülden tebrik ediyorum.herbirinize kolay gelsin inşallah herkesin kazandığı bir yarışma olacak ,bende heyecanlanmaya başladım ..
değerli arkadaşlarım yarışma için göstermiş olduğunuz çaba için sizleri gönülden tebrik ediyorum.herbirinize kolay gelsin inşallah herkesin kazandığı bir yarışma olacak ,bende heyecanlanmaya başladım ..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 9 Ock 2015 #37 An İtibariyle Resmi Çekmiş Bulunmaktayım . Şuanda Upload Olmasını Bekliyorum Mesajla İleteceğim İnşâAllah
An İtibariyle Resmi Çekmiş Bulunmaktayım . Şuanda Upload Olmasını Bekliyorum Mesajla İleteceğim İnşâAllah
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 11 Ock 2015 #40 cemree dediki: resmimi gönderemedimmm =( Genişletmek için tıklayın... aldım yarışmadasın