E Ege_Evliyaoğlu (51b5) Ziyaretçi 12 Tem 2022 #21 Bende teşekkür ediyorum .ters laleler bir harikaymış
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Tem 2022 #22 Canlı gibi net ve güzel resimler sağolun forumdaşım.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 21 Ags 2022 #25 Doğayı, renkleri sevmek hayatı sevmek demek..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 21 Ags 2022 #26 Fotoğraflar bir birinden güzel ama papatya ayrı güzel ve özel elinize sağlık.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Ksm 2022 #28 çiçekler doğrudan ağacın gövdesinden yetişir. Harika ! Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. İnsan her zaman ne doğal harikalar olduğuna şaşırıyor.
çiçekler doğrudan ağacın gövdesinden yetişir. Harika ! Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. İnsan her zaman ne doğal harikalar olduğuna şaşırıyor.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Arl 2022 #29 kan ağlayan gül” ters laleler Yılda 15 gün çiçek açıyor Lale der ki ey Allahım Benim boynum neden eğri Yardan ala ayrı düştüm Benden ala çiçek var mı?
kan ağlayan gül” ters laleler Yılda 15 gün çiçek açıyor Lale der ki ey Allahım Benim boynum neden eğri Yardan ala ayrı düştüm Benden ala çiçek var mı?