nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Arl 2020 #31 Rademah dediki: Nazenin hergün mü doğuyon kız Genişletmek için tıklayın... Yeni doğan bebeğe bir ay hayırlı olsun diyorlar bence doğum günleri de birkaç gün kutlanabilir
Rademah dediki: Nazenin hergün mü doğuyon kız Genişletmek için tıklayın... Yeni doğan bebeğe bir ay hayırlı olsun diyorlar bence doğum günleri de birkaç gün kutlanabilir
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 25 Arl 2020 #32 Rademah dediki: Nazenin hergün mü doğuyon kız Genişletmek için tıklayın... @nazenin gibiler her gun dunyaya gelmeli. Gelmeli ki dunyada iyi yurekliler cogalsin ???
Rademah dediki: Nazenin hergün mü doğuyon kız Genişletmek için tıklayın... @nazenin gibiler her gun dunyaya gelmeli. Gelmeli ki dunyada iyi yurekliler cogalsin ???
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Arl 2021 #33 Bugün forumumuzun en değerlisi @nazenin 'in doğum günüymüş nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte gecireceğin mutlu bir ömür diliyorum
Bugün forumumuzun en değerlisi @nazenin 'in doğum günüymüş nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte gecireceğin mutlu bir ömür diliyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Arl 2021 #34 Tüm yaşamın boyunca etrafından sevdiklerin hiç eksin olmasın, tüm düşlerin gerçek olsun, iyi ki varsın iyi ki doğdun MiKRoSKoBiKCaNLı
Tüm yaşamın boyunca etrafından sevdiklerin hiç eksin olmasın, tüm düşlerin gerçek olsun, iyi ki varsın iyi ki doğdun MiKRoSKoBiKCaNLı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Arl 2021 #35 @nazenin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah HAPPY BİRTHDAY TO YOU
@nazenin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah HAPPY BİRTHDAY TO YOU
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 23 Arl 2021 #36 Doğum günün kutlu olsun abla Allah uzun ömürler versin nice senelere
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2021 #38 Canımmmmm sağlıklı huzurlu mutlu yaşların oksun Yavruların, eşin ve sevdiklerinle nice yaşlara. Doğum günün kutlu olsun.
Canımmmmm sağlıklı huzurlu mutlu yaşların oksun Yavruların, eşin ve sevdiklerinle nice yaşlara. Doğum günün kutlu olsun.
Simurg 😉 Özel üye 24 Arl 2021 #40 Her ne kadar tanışmıyor olsakta duruşu dikkat çeken birisiniz. Yeni yaşınızda ve gelecek yaşlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, mutlu yaşlar
Her ne kadar tanışmıyor olsakta duruşu dikkat çeken birisiniz. Yeni yaşınızda ve gelecek yaşlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, mutlu yaşlar