nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #41 YoRuMSuZ dediki: Tüm yaşamın boyunca etrafından sevdiklerin hiç eksin olmasın, tüm düşlerin gerçek olsun, iyi ki varsın iyi ki doğdun MiKRoSKoBiKCaNLı Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederimm @YoRuMSuZ sende iyiki varsın
YoRuMSuZ dediki: Tüm yaşamın boyunca etrafından sevdiklerin hiç eksin olmasın, tüm düşlerin gerçek olsun, iyi ki varsın iyi ki doğdun MiKRoSKoBiKCaNLı Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederimm @YoRuMSuZ sende iyiki varsın
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #42 Lelis dediki: Bugün forumumuzun en değerlisi @nazenin 'in doğum günüymüş nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte gecireceğin mutlu bir ömür diliyorum Genişletmek için tıklayın... Canimm çok teşekkür ederimm
Lelis dediki: Bugün forumumuzun en değerlisi @nazenin 'in doğum günüymüş nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte gecireceğin mutlu bir ömür diliyorum Genişletmek için tıklayın... Canimm çok teşekkür ederimm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #43 yilmaz27 dediki: @nazenin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah HAPPY BİRTHDAY TO YOU Genişletmek için tıklayın... Günün hatrına radyoda istek parça calarsin bana değil mi Çok teşekkür ederim @yilmaz27
yilmaz27 dediki: @nazenin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte inşallah HAPPY BİRTHDAY TO YOU Genişletmek için tıklayın... Günün hatrına radyoda istek parça calarsin bana değil mi Çok teşekkür ederim @yilmaz27
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #44 Polyanna dediki: Doğum günün kutlu olsun abla Allah uzun ömürler versin nice senelere Genişletmek için tıklayın... Canimm çok teşekkür ederim
Polyanna dediki: Doğum günün kutlu olsun abla Allah uzun ömürler versin nice senelere Genişletmek için tıklayın... Canimm çok teşekkür ederim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #45 yesim434 dediki: Canisim Benim @nazenin Genişletmek için tıklayın... Ablacigimmm çok teşekkür ederim her zamanki gibi çok özenlisin
yesim434 dediki: Canisim Benim @nazenin Genişletmek için tıklayın... Ablacigimmm çok teşekkür ederim her zamanki gibi çok özenlisin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #46 Çağlayağmur dediki: Canımmmmm sağlıklı huzurlu mutlu yaşların oksun Yavruların, eşin ve sevdiklerinle nice yaşlara. Doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıklayın... Canimmmm teşekkür ederim
Çağlayağmur dediki: Canımmmmm sağlıklı huzurlu mutlu yaşların oksun Yavruların, eşin ve sevdiklerinle nice yaşlara. Doğum günün kutlu olsun. Genişletmek için tıklayın... Canimmmm teşekkür ederim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #47 CANISIKILANADAM dediki: Mutlu seneler dilerim Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim @CANISIKILANADAM
CANISIKILANADAM dediki: Mutlu seneler dilerim Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim @CANISIKILANADAM
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #48 Simurg dediki: Her ne kadar tanışmıyor olsakta duruşu dikkat çeken birisiniz. Yeni yaşınızda ve gelecek yaşlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim @Simurg bende senin hakkında aynı düşünceye sahibim en kısa zamanda tanışalım
Simurg dediki: Her ne kadar tanışmıyor olsakta duruşu dikkat çeken birisiniz. Yeni yaşınızda ve gelecek yaşlarda her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum, mutlu yaşlar Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim @Simurg bende senin hakkında aynı düşünceye sahibim en kısa zamanda tanışalım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Arl 2021 #49 Nice yaşlar dilerim benim bacım, sağlık ve huzurla kal.
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Arl 2021 #50 KaderKatibi dediki: Nice yaşlar dilerim benim bacım, sağlık ve huzurla kal. Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ederim abiciğim hepimiz sağlıklı ve huzurlu olalım inşallah
KaderKatibi dediki: Nice yaşlar dilerim benim bacım, sağlık ve huzurla kal. Genişletmek için tıklayın... Cok teşekkür ederim abiciğim hepimiz sağlıklı ve huzurlu olalım inşallah