Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2017 #12 Şimdi şöyle oluyor efendim. Bu benim finlandiyada en çok yaptığım ve çok talep gören tatlılardandı.
P Papatya V.I.P V.I.P 15 Mrt 2017 #13 Aşĸ-ı DeruN dediki: Şimdi şöyle oluyor efendim. Bu benim finlandiyada en çok yaptığım ve çok talep gören tatlılardandı. Genişletmek için tıklayın... Türkiye'de tutulur mu sence?
Aşĸ-ı DeruN dediki: Şimdi şöyle oluyor efendim. Bu benim finlandiyada en çok yaptığım ve çok talep gören tatlılardandı. Genişletmek için tıklayın... Türkiye'de tutulur mu sence?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Mrt 2017 #14 Papatya dediki: Türkiye'de tutulur mu sence? Genişletmek için tıklayın... Ben geçen yıl marmariste d maris diye bir otel vardı, oraya şef olarak geldim. bu tatlıdan yapmıştım. yapmaz olsaydım yiyen bir tane daha dedi yeter artık dedim
Papatya dediki: Türkiye'de tutulur mu sence? Genişletmek için tıklayın... Ben geçen yıl marmariste d maris diye bir otel vardı, oraya şef olarak geldim. bu tatlıdan yapmıştım. yapmaz olsaydım yiyen bir tane daha dedi yeter artık dedim
Düş Özel Üye Özel üye 15 Mrt 2017 #15 Oh masallah bol kalori. Gelsin kilolar, yukselsin vucut yag orani.
buhurdan Özel Üye Özel üye 15 Mrt 2017 #16 ne olduğunu şu an itibariyle öğrenmiş bulunmaktayım dolayısıyla cevabım hayır
r0se Forum Onuru Özel üye 19 Mrt 2017 #17 Severdim hergun de 2 3 tane yerdim doyurucu ve lezzetli bir kek türü Artık tatlı yemediğim için 2 senedir yemedim ama özledim fazlasıyla
Severdim hergun de 2 3 tane yerdim doyurucu ve lezzetli bir kek türü Artık tatlı yemediğim için 2 senedir yemedim ama özledim fazlasıyla
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Şbt 2022 #19 cok sekerli dislerimi sancilandirdigi icin yemiyorum kesinlikle