yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Ags 2012 #92 arz-ı hal dediki: çok anlamlı Genişletmek için tıklayın... ) bencede
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ags 2012 #95 Kimbilir belki..... emeğine sağlık acelya çok güzel bir yazı.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ags 2012 #96 Çağlayağmur dediki: Kimbilir belki..... emeğine sağlık acelya çok güzel bir yazı. Genişletmek için tıklayın... evet cok anlami bende zaten mumkun oldugu kadar dostluk bölümüne ozenerek anlamli seyler paylas miya calisiyorum ) ama ne kadar basaririm bile miyorum
Çağlayağmur dediki: Kimbilir belki..... emeğine sağlık acelya çok güzel bir yazı. Genişletmek için tıklayın... evet cok anlami bende zaten mumkun oldugu kadar dostluk bölümüne ozenerek anlamli seyler paylas miya calisiyorum ) ama ne kadar basaririm bile miyorum
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Ags 2012 #97 acelya dediki: evet cok anlami bende zaten mumkun oldugu kadar dostluk bölümüne ozenerek anlamli seyler paylas miya calisiyorum ) ama ne kadar basaririm bile miyorum Genişletmek için tıklayın... Çok başarılı diyebilirim ;
acelya dediki: evet cok anlami bende zaten mumkun oldugu kadar dostluk bölümüne ozenerek anlamli seyler paylas miya calisiyorum ) ama ne kadar basaririm bile miyorum Genişletmek için tıklayın... Çok başarılı diyebilirim ;
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Ags 2012 #100 Beğendim ama şu'' İyi dostlar yıldız gibidir,her zaman göremessin ama orada olduklarını bilirsin '' sözünü. Dostlarınız hep gönülden olsun ağızdan olan bir esintiyle uçar gider ;
Beğendim ama şu'' İyi dostlar yıldız gibidir,her zaman göremessin ama orada olduklarını bilirsin '' sözünü. Dostlarınız hep gönülden olsun ağızdan olan bir esintiyle uçar gider ;