Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır. Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur. Yarısı zorluksa, diğer yarısı rahat bir soluktur. Bir gün yüreğin kanadığında, biri ağlar ise "O" gerçek dostundur. Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın. Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın. Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar. En uzun yolculuklar bir adımla, gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar. Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın. Lüzumsuz şeylerin peşinden koşan, lüzumlu şeyleri kaçırır. Gülü öyle bir sevmelisin ki, soranlara "dikeni yok" diyebilmelisin. Dal rüzgarı affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere. Geldiğin zaman boşlukları dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol. Dostlar ırmak gibidir: Kimi zaman suyu az, kimileyin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya. Karamsar olmak zor değil. Zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi GÜLÜMSEYEBİLMEKTİR
sen eger her önüne gelene dostum dersen tabi böyle konusursun. Ben hayatimda sadece 1 kisiye dostum dedim, oda candan dostum olan ........ Sanal aleme dogru güven olmaz ama istisnalarda var iste... Sanal alemde bende cok kisi tanidim 15.18 senede , karakterlerinden süphe bile etmeye basladigim sahislar oldu.... dogru sanalda bagzilari olduklari gibi davranmiyorlar.... belkide seninde dost dedigin kisilerin yaninda olmamasinin sebebi senin yeterince iyi bir dost olmamandir... insan birazda kendinde aramali kabahati... Eeee...nede olsa etme bulma dünyasi, eger suclu sensen cezani cekmeye devam edersin ama yok suclu sen degilsen ve haksizliga ugradiysan gercekten ozaman yüce rabbimin adaletide yerine gelir elbet bir gün...... Neyse benden sizlere bir tavsiye, bir seyi yapmadan önce iyice düsünki ileride pisman olmuyasin....
Ayrica sanalla real hayat arasinda okadarda fark yok, karaktersiz adam real olsun sanal olsun her yerde karaktersizdir....