• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Dost dedim..

Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayal yasayacak bir can bulur,
Her düs gerceklesecek bir umut bulur,
Bulunmayan tek sey SENIN gibi bir DOSTTUR

DOSTLARI OLMALI İNSANIN

Dostları olmalı insanın,
aynen gemilerin limanları gibi.
Zaman zaman uğradığın, yükünü boşalttığın,
dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda.

Sonra açık denizlere uğurlamalı seni,
geri döneceğin günü bekleme umuduyla.
Bazen, rüzgâra o açmalı yelkenini,
yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla,
halatlarını çözmeli,
seni çok ama çok özlemeli.
Dostları olmalı insanın;
ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen.
Düşünmediklerini düşündüren,
seni bir cambaz ipinde, güvende tutabilen,
gerektiğinde senin için ateşi yutabilen,
yolunu ışıtan ustan olmalı.
Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini.
Sana vermeli soğuk bir kış gününde
üzerindeki tek gömleğini...

Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır. Aşkın bir adı hüzünse, öbür adı mutluluktur. Yarısı zorluksa, diğer yarısı rahat bir soluktur. Bir gün yüreğin kanadığında, biri ağlar ise "O" gerçek dostundur. Dostlarınla öyle yaşa ki düşman olduğunda hakkında söyleyecek sözleri olmasın. Düşmanlarınla öyle yaşa ki dost olduğunda yüzün kızarmasın. Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç, bir tohumla başlar. En uzun yolculuklar bir adımla, gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar. Değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın. Lüzumsuz şeylerin peşinden koşan, lüzumlu şeyleri kaçırır. Gülü öyle bir sevmelisin ki, soranlara "dikeni yok" diyebilmelisin. Dal rüzgarı affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere. Geldiğin zaman boşlukları dolduran değil, gittiğin zaman yeri doldurulamayan ol. Dostlar ırmak gibidir: Kimi zaman suyu az, kimileyin çok... Kiminde ellerin ıslanır yalnızca, kiminde ruhun yıkanır boydan boya. Karamsar olmak zor değil. Zor olan çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi GÜLÜMSEYEBİLMEKTİR

sen eger her önüne gelene dostum dersen tabi böyle konusursun. Ben hayatimda sadece 1 kisiye dostum dedim, oda candan dostum olan ........ Sanal aleme dogru güven olmaz ama istisnalarda var iste... Sanal alemde bende cok kisi tanidim 15.18 senede , karakterlerinden süphe bile etmeye basladigim sahislar oldu.... dogru sanalda bagzilari olduklari gibi davranmiyorlar.... belkide seninde dost dedigin kisilerin yaninda olmamasinin sebebi senin yeterince iyi bir dost olmamandir... insan birazda kendinde aramali kabahati... Eeee...nede olsa etme bulma dünyasi, eger suclu sensen cezani cekmeye devam edersin ama yok suclu sen degilsen ve haksizliga ugradiysan gercekten ozaman yüce rabbimin adaletide yerine gelir elbet bir gün...... Neyse benden sizlere bir tavsiye, bir seyi yapmadan önce iyice düsünki ileride pisman olmuyasin....
Ayrica sanalla real hayat arasinda okadarda fark yok, karaktersiz adam real olsun sanal olsun her yerde karaktersizdir....

Bir birinden guzel dostluk guven anlatan resimler

kader dedim gül gec dediler hayat dedim deyer ve me dediler insan dedim üc kuruşluk dediler PEKİ YA DOSTLUK DEDİM DÜNYADA TEK GERECEK DEDİLER

DOST SELAMINDA TESELLİ BULAN HER YÜREK,DAĞLAR ARDINDA BİLE KALSA,TESELLİYİ GÖZÜN GÖRDÜĞÜYLE DEĞİL,YÜREĞİNDE DOST BİLDİĞİYLE BULURMUŞ

Bir insanı fark etmeye (1) dakika tanımaya (1) saat anlamaya (1)gün sevmeye (1) hafta yeter ama unutmaya (1) ömür yetmez DOSTUM...

KIPKIZIL BİR GÜNEŞİN ÖNÜNDE MASMAVİ BİR YELKENLİDİR HAYAT ALIR GÖTÜRÜR SENİ BİLİNMEYEN UZAKLARA SEVDA MAVİDİR MAVİ İSE UMUT VE SEN YÜREGİNİ HEP MAVİ TUT DOSTUM

Hayatta herkesin bir dileği vardır; kimisi zengin olmayı. kimisi iyi bir makam sahibi olmayı. bence bunların içindeki en güzel şey iyi bir DOSTA sahip olmaktır!!

dostuk yürektir. bazen yürekler ugruna ölmektir. kim bilir belkide mor daglarda kimsesiz yalnız bir çiçektir . dostluk benden öte herşeyden önce sen demektir

Yüreğimden yüreğine giden yol güllerle bezeli soldurma o gülleri ey güzeller güzeli unuttum sanma sakın sevgimiz ezeli şimdi selamımı alsın dostların en güzeli...

BİLMEZDİM NEFRETİN NE OLDUĞUNU,BELEMEDİM DÜŞMANIMIN KİM OLDUĞUNU VE TANIYAMADIM GERÇEK DOSTUMU)))).....

Yanlız sen, yanlız ben, yanlız ikimiz kimseler bilmemiş görünmez sevgimizi, yanlız sende yanlız bende birtek biz biliriz, geliriz gideriz aglarız korkarız. . . yinede sevdalara düşeriz

yıkılmAK EZİLMEK hergün biraz dostlar değişiyor aldanmalar değil aksimizden eser yok simdi o sularda çirkin olan bisiz aynalar değil.ne bir anlayışlı el ne bir dost bakış biraz ümit biraz biraz hayal sonra aldanış en güvendiğimiz tepelere kar yağmış deniz o deniz değil dağlar o dağlar değil hepsi bir aldanış

Her Dostluğun Gökyüzünde Bir Yıldızı Varmış Yeryüzünde Biten Bir Dostluk İçin Ağlarmış Sana Ant Olsun Kİ Bizim Meleğimiz Asla Ağlamıcak Belki ÖNceden Olan Kırgınlıklarımız Vardır Ama BUNDAN SONRA ASLA!!

Yürek söz vermi$se bizde sözden dönülmez,kalp kalbe kalbe gönül vermi$se bizde sevgi inkar edilmez,bizde yürek zedelenir ama asla dostluga,sevgiye ihanet edilmez

git rüzgar dostuma onu nekadar özledigimi,sevdigimi anlat.mutluysa ses çıkarma ve dön bana ama mutsuzsa kulagın dostun her zamam yanında diya fısılda

Adına Dost Derler!!!

Hani vardır ya her yerde, hissetmek istersin onun varlığını.Hani hep yanıbaşınızdaymış sanırsınız, ismini söylersiniz dalgınlıkla, her an berabersinizdir.Yanında olduğunu unutuverirsin bir andan sonra, sonra üzüldüğünde o sımsıcacık kollarıni açar sana, sarılır ağlarsın omzunda doya doya...Senin sorununu kendi sorunu gibi benimser, bir kolun bir bacağın olur adeta ayrılmak istesen de koparıp atamazsın
Bir türlü sevindiğinde ise senden fazla mutluluk duyar. O senin için farklıdır bütün insanlardan, tabii sen de onun için. Aranızdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz, kimse bozamaz aranızı, kimse araya girmeye dahi cesaret edemez .Ne zaman yardıma ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyacınız olsa hep yanınızda bulursunuz, kendini adeta sizin için ayarlamıştır.Beraber gülüp beraber ağlarsınız , daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize. O sana gülmeyi öğretir sen ona kahkaha atmayı,O sana emeklemeyi oğretir sen ona yürümeyi, O sana okumayı öğretir sen ona yazmayı ve bu böyle sürüp gider....

İşte bunun adına DOST derler...

Ben bir öğretmenim
Sevgiyi, sevmeyi öğretirim çocuklarıma,
Kini, öfkeyi nefreti değil.

Ben bir öğretmenim
Dostluğu, kardeşliği öğretirim çocuklarıma
Dövüşü, kavgayı, savaşı değil.

Ben bir öğretmenim
Okumayı, yazmayı, küçükleri korumayı
Konuşmayı dinlemeyi, büyükleri saymayı
Öğretirim çocuklarıma.

Ben bir öğretmenim