YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 30 Ags 2014 #11 Bir daha söyle, - Evet Bir daha söyleee, - Evet Bir daha söyleeee, - Eveeettttt Devamını herkes biliyor sanırım.
Bir daha söyle, - Evet Bir daha söyleee, - Evet Bir daha söyleeee, - Eveeettttt Devamını herkes biliyor sanırım.
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #14 Yaaa muzo neydi bizim aydının büfesinin adı . Ay büfe mi dın büfe mi?
Nevermore* Katılımcı 31 Ags 2014 #15 Komutan Logar bir cisim yaklaşıyor efendim - Bizim gezegen o geri zekalı , kimsin sen ?
mihrimah turquoise Özel üye 31 Ags 2014 #16 çocuğum karıştırıyorsun. Romayı yakan Hz. Şabandır.ilk halife imparator neron romada hz şabanla birlikte ananı günde 1453 kere kanunen. afedersiniz mahmut bey ben biraz karıştırdım galiba
çocuğum karıştırıyorsun. Romayı yakan Hz. Şabandır.ilk halife imparator neron romada hz şabanla birlikte ananı günde 1453 kere kanunen. afedersiniz mahmut bey ben biraz karıştırdım galiba
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 31 Ags 2014 #17 Bunca insan yalnızken neden bunca insan yalnız. (kaybedenler kulübü)
mihrimah turquoise Özel üye 31 Ags 2014 #18 ama bayım siz bir sebze bile olmazsınız çünkü enginarın bile bir kalbi vardır. (amelie)
buhurdan Özel Üye Özel üye 31 Ags 2014 #20 -Bunun nitrojenini koydun mu? +ne nitrojeni ya geel -ne nitrojeni olum +teknik tabir kullanıyom ki saf sanmasın bizi. (GORA)
-Bunun nitrojenini koydun mu? +ne nitrojeni ya geel -ne nitrojeni olum +teknik tabir kullanıyom ki saf sanmasın bizi. (GORA)