buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Ekm 2014 #41 -Çok güzel olmuş nedir eserin adı? +Nasıııl? -Eserin adı diyorum? -Gurbeti mesken mi tuttun yarim digel gayrı. +Çok uzun olmuş bu. -Gene uzun oldu de mi o zaman 9. senfoni olsun. (Leyla ile Mecnun)
-Çok güzel olmuş nedir eserin adı? +Nasıııl? -Eserin adı diyorum? -Gurbeti mesken mi tuttun yarim digel gayrı. +Çok uzun olmuş bu. -Gene uzun oldu de mi o zaman 9. senfoni olsun. (Leyla ile Mecnun)
buhurdan Özel Üye Özel üye 22 Ksm 2014 #42 -şurayı yanlış yapmışsın +taneli bir meyve nar değil mi? -içinde kaç tane olduğunu söylemiyor ki bir taneyse muz da olabilir. (7 numara)
-şurayı yanlış yapmışsın +taneli bir meyve nar değil mi? -içinde kaç tane olduğunu söylemiyor ki bir taneyse muz da olabilir. (7 numara)
Aşk -A'şk- Özel üye 24 Ksm 2014 #45 +Sen beni mi takip ediyorsun? -Öyle olsa yanına oturmam gerekirdi dimi?
Aşk -A'şk- Özel üye 24 Ksm 2014 #47 Siz, en sevdiğiniz şarkıdan atladınız mı hiç ? Ben atladım.. Yere düşmesi bir ömür sürüyor…
buhurdan Özel Üye Özel üye 6 Ock 2017 #48 -Ya usta uzun hikaye Derya'yı hapishaneden çıkarmaya çalıştım beceremeyince de kız kılığına girip suç işledim. +Eee uzun hikaye diyodun hemen bitti.
-Ya usta uzun hikaye Derya'yı hapishaneden çıkarmaya çalıştım beceremeyince de kız kılığına girip suç işledim. +Eee uzun hikaye diyodun hemen bitti.
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 8 Nsn 2017 #50 -Aaa çarşaflı börek. -Kıymalısı yok muydu lan bunun?