felsefe_mi ...!... Özel üye 15 Şbt 2013 #3 Paraşütle atlamayı çok isterdim. Kesin korkunç birşeydir ama bulutların üzerinden atlamak, boşluğa düşmek falan zevkli bir duygu olsa gerek
Paraşütle atlamayı çok isterdim. Kesin korkunç birşeydir ama bulutların üzerinden atlamak, boşluğa düşmek falan zevkli bir duygu olsa gerek
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #4 Ben 4 hatun almak istiyorum ..Bu devirde bundan büyük çılgınlık mı olurmuş Bkz. RUZG4R..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #5 RUZG4R dediki: Ben 4 hatun almak istiyorum ..Bu devirde bundan büyük çılgınlık mı olurmuş Bkz. RUZG4R.. Genişletmek için tıklayın... olar hemen alalım sen şekillerini tarif et yeter ben alacam sana söz
RUZG4R dediki: Ben 4 hatun almak istiyorum ..Bu devirde bundan büyük çılgınlık mı olurmuş Bkz. RUZG4R.. Genişletmek için tıklayın... olar hemen alalım sen şekillerini tarif et yeter ben alacam sana söz
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #6 yaren* dediki: olar hemen alalım sen şekillerini tarif et yeter ben alacam sana söz Genişletmek için tıklayın... İşte dost dediğin böyle olmalııı seviyorum kız seni
yaren* dediki: olar hemen alalım sen şekillerini tarif et yeter ben alacam sana söz Genişletmek için tıklayın... İşte dost dediğin böyle olmalııı seviyorum kız seni
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #7 felsefe_mi dediki: Paraşütle atlamayı çok isterdim. Kesin korkunç birşeydir ama bulutların üzerinden atlamak, boşluğa düşmek falan zevkli bir duygu olsa gerek Genişletmek için tıklayın... nerelerdesin sen ? 16 yaşında yaptım o çılgınlığı 1 yılıma mal oldu,çılgınlık falan yok artık bana
felsefe_mi dediki: Paraşütle atlamayı çok isterdim. Kesin korkunç birşeydir ama bulutların üzerinden atlamak, boşluğa düşmek falan zevkli bir duygu olsa gerek Genişletmek için tıklayın... nerelerdesin sen ? 16 yaşında yaptım o çılgınlığı 1 yılıma mal oldu,çılgınlık falan yok artık bana
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #8 RUZG4R dediki: Ben 4 hatun almak istiyorum ..Bu devirde bundan büyük çılgınlık mı olurmuş Bkz. RUZG4R.. Genişletmek için tıklayın... gel hataya,suriyeliler şahane üstelik 4 tane eş almayanı istemiyorlar
RUZG4R dediki: Ben 4 hatun almak istiyorum ..Bu devirde bundan büyük çılgınlık mı olurmuş Bkz. RUZG4R.. Genişletmek için tıklayın... gel hataya,suriyeliler şahane üstelik 4 tane eş almayanı istemiyorlar
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #9 RUZG4R dediki: İşte dost dediğin böyle olmalııı seviyorum kız seni Genişletmek için tıklayın... biliyorum ee tarifi alalım
RUZG4R dediki: İşte dost dediğin böyle olmalııı seviyorum kız seni Genişletmek için tıklayın... biliyorum ee tarifi alalım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #10 arz-ı hal dediki: gel hataya,suriyeliler şahane üstelik 4 tane eş almayanı istemiyorlar Genişletmek için tıklayın... hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum
arz-ı hal dediki: gel hataya,suriyeliler şahane üstelik 4 tane eş almayanı istemiyorlar Genişletmek için tıklayın... hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum