arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #21 felsefe_mi dediki: İlginç bir tecrübe olmuş Ben paraşüt hayalime devam edeyim Genişletmek için tıklayın... hala 4 pilatinim var,o günden hatıra bana sağ bacakta üstelik liseyi bir yıl geç bitirme sebebimdir paraşütü denemdim ama balon keyifli
felsefe_mi dediki: İlginç bir tecrübe olmuş Ben paraşüt hayalime devam edeyim Genişletmek için tıklayın... hala 4 pilatinim var,o günden hatıra bana sağ bacakta üstelik liseyi bir yıl geç bitirme sebebimdir paraşütü denemdim ama balon keyifli
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #22 arz-ı hal dediki: hala 4 pilatinim var,o günden hatıra bana sağ bacakta üstelik liseyi bir yıl geç bitirme sebebimdir paraşütü denemdim ama balon keyifli Genişletmek için tıklayın... Balon hiç keyifli değil sabahın köründe kalkıyorsun ..
arz-ı hal dediki: hala 4 pilatinim var,o günden hatıra bana sağ bacakta üstelik liseyi bir yıl geç bitirme sebebimdir paraşütü denemdim ama balon keyifli Genişletmek için tıklayın... Balon hiç keyifli değil sabahın köründe kalkıyorsun ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #23 nasıl ama şahaneler dime tam senlik bunlar
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #24 yaren* dediki: abisibe bak bacısını al işte nolcak.. ailecek kaçıksınız işte Genişletmek için tıklayın... napalım,sevaptır üstelik elim uğurludur,tanıştırdıklarım hemen evleniyorlar kızları görsen hak verirsin RUZG4R dediki: deme eh bacım şimdi mi söylüyorsun . Genişletmek için tıklayın... organize çalışıyorum abi,iyice çözeyim olayı,baya kız var,hepsini evlendirrim ben en güzellerinden biri sana üstelik eşya,ev falan hiç bir istekleri yok
yaren* dediki: abisibe bak bacısını al işte nolcak.. ailecek kaçıksınız işte Genişletmek için tıklayın... napalım,sevaptır üstelik elim uğurludur,tanıştırdıklarım hemen evleniyorlar kızları görsen hak verirsin RUZG4R dediki: deme eh bacım şimdi mi söylüyorsun . Genişletmek için tıklayın... organize çalışıyorum abi,iyice çözeyim olayı,baya kız var,hepsini evlendirrim ben en güzellerinden biri sana üstelik eşya,ev falan hiç bir istekleri yok
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #25 RUZG4R dediki: Balon hiç keyifli değil sabahın köründe kalkıyorsun .. Genişletmek için tıklayın... sabahın körü deme abisi,erken kalkmak iyidir,rızkın bol olur(dedem gibi konuştum ) ben o saatlerde uyanık olduğum için erken sayılmamıştı
RUZG4R dediki: Balon hiç keyifli değil sabahın köründe kalkıyorsun .. Genişletmek için tıklayın... sabahın körü deme abisi,erken kalkmak iyidir,rızkın bol olur(dedem gibi konuştum ) ben o saatlerde uyanık olduğum için erken sayılmamıştı
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #26 yaren* dediki: nasıl ama şahaneler dime tam senlik bunlar Genişletmek için tıklayın... ooooooo tamam anlaştık sen bağla işi top sende
yaren* dediki: nasıl ama şahaneler dime tam senlik bunlar Genişletmek için tıklayın... ooooooo tamam anlaştık sen bağla işi top sende
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #27 RUZG4R dediki: ooooooo tamam anlaştık sen bağla işi top sende Genişletmek için tıklayın... zevkine bir kez daha hayran kaldım. cepte bil bunları kargo ile gönderecem
RUZG4R dediki: ooooooo tamam anlaştık sen bağla işi top sende Genişletmek için tıklayın... zevkine bir kez daha hayran kaldım. cepte bil bunları kargo ile gönderecem
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #28 arz-ı hal dediki: sabahın körü deme abisi,erken kalkmak iyidir,rızkın bol olur(dedem gibi konuştum ) ben o saatlerde uyanık olduğum için erken sayılmamıştı Genişletmek için tıklayın... yok ben hiç almayayım alana da mani olmayayım
arz-ı hal dediki: sabahın körü deme abisi,erken kalkmak iyidir,rızkın bol olur(dedem gibi konuştum ) ben o saatlerde uyanık olduğum için erken sayılmamıştı Genişletmek için tıklayın... yok ben hiç almayayım alana da mani olmayayım
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #29 yaren* dediki: zevkine bir kez daha hayran kaldım. cepte bil bunları kargo ile gönderecem Genişletmek için tıklayın... sen seçersin de ben beğenmem mi
yaren* dediki: zevkine bir kez daha hayran kaldım. cepte bil bunları kargo ile gönderecem Genişletmek için tıklayın... sen seçersin de ben beğenmem mi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #30 RUZG4R dediki: sen seçersin de ben beğenmem mi Genişletmek için tıklayın... ben hiç sana layık olmayanı begenirmiyim çadırında baya işe yarayacak bu durumda
RUZG4R dediki: sen seçersin de ben beğenmem mi Genişletmek için tıklayın... ben hiç sana layık olmayanı begenirmiyim çadırında baya işe yarayacak bu durumda