RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #11 yaren* dediki: biliyorum ee tarifi alalım Genişletmek için tıklayın... Yorum yazarken o kadarını düşünmedim
yaren* dediki: biliyorum ee tarifi alalım Genişletmek için tıklayın... Yorum yazarken o kadarını düşünmedim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #12 RUZG4R dediki: Yorum yazarken o kadarını düşünmedim Genişletmek için tıklayın... bikaç model göstereyim istersen seç begen al olma mı
RUZG4R dediki: Yorum yazarken o kadarını düşünmedim Genişletmek için tıklayın... bikaç model göstereyim istersen seç begen al olma mı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #13 RUZG4R dediki: hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum Genişletmek için tıklayın... gel abisi gel,nerdeyse ben aşık olucam kızlar nasıl güzeller öyle savaştan kaçmış halleri falanda yok,halep,şam sosyetesinden bunlar
RUZG4R dediki: hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum Genişletmek için tıklayın... gel abisi gel,nerdeyse ben aşık olucam kızlar nasıl güzeller öyle savaştan kaçmış halleri falanda yok,halep,şam sosyetesinden bunlar
felsefe_mi ...!... Özel üye 16 Şbt 2013 #14 arz-ı hal dediki: nerelerdesin sen ? 16 yaşında yaptım o çılgınlığı 1 yılıma mal oldu,çılgınlık falan yok artık bana Genişletmek için tıklayın... Şuanki mekanımdan 1000 km ötelerdeydim Atladın mı yani paraşütle?
arz-ı hal dediki: nerelerdesin sen ? 16 yaşında yaptım o çılgınlığı 1 yılıma mal oldu,çılgınlık falan yok artık bana Genişletmek için tıklayın... Şuanki mekanımdan 1000 km ötelerdeydim Atladın mı yani paraşütle?
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #15 RUZG4R dediki: hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum Genişletmek için tıklayın... bacınlada ayrıca ilgilenicem
RUZG4R dediki: hımm şahane demek..bende bacımı bir ziyaret edeyim diyordum Genişletmek için tıklayın... bacınlada ayrıca ilgilenicem
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #16 felsefe_mi dediki: Şuanki mekanımdan 1000 km ötelerdeydim Atladın mı yani paraşütle? Genişletmek için tıklayın... vayy geizyoruz yani,bende evimden o kadar uzaktayım yok ben paraşüt yerine arabayla atladım
felsefe_mi dediki: Şuanki mekanımdan 1000 km ötelerdeydim Atladın mı yani paraşütle? Genişletmek için tıklayın... vayy geizyoruz yani,bende evimden o kadar uzaktayım yok ben paraşüt yerine arabayla atladım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Şbt 2013 #17 yaren* dediki: bacınlada ayrıca ilgilenicem Genişletmek için tıklayın... aşkumm çok ciddiyim,kiracı gelmiş yan tarafa kızlara bakmaktan gözümü alamıyom sevaptır ne kadar abim varsa tanıştırmak istiyorum,seç,beğen,al
yaren* dediki: bacınlada ayrıca ilgilenicem Genişletmek için tıklayın... aşkumm çok ciddiyim,kiracı gelmiş yan tarafa kızlara bakmaktan gözümü alamıyom sevaptır ne kadar abim varsa tanıştırmak istiyorum,seç,beğen,al
felsefe_mi ...!... Özel üye 16 Şbt 2013 #18 arz-ı hal dediki: vayy geizyoruz yani,bende evimden o kadar uzaktayım yok ben paraşüt yerine arabayla atladım Genişletmek için tıklayın... İlginç bir tecrübe olmuş Ben paraşüt hayalime devam edeyim
arz-ı hal dediki: vayy geizyoruz yani,bende evimden o kadar uzaktayım yok ben paraşüt yerine arabayla atladım Genişletmek için tıklayın... İlginç bir tecrübe olmuş Ben paraşüt hayalime devam edeyim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Şbt 2013 #19 arz-ı hal dediki: aşkumm çok ciddiyim,kiracı gelmiş yan tarafa kızlara bakmaktan gözümü alamıyom sevaptır ne kadar abim varsa tanıştırmak istiyorum,seç,beğen,al Genişletmek için tıklayın... abisibe bak bacısını al işte nolcak.. ailecek kaçıksınız işte
arz-ı hal dediki: aşkumm çok ciddiyim,kiracı gelmiş yan tarafa kızlara bakmaktan gözümü alamıyom sevaptır ne kadar abim varsa tanıştırmak istiyorum,seç,beğen,al Genişletmek için tıklayın... abisibe bak bacısını al işte nolcak.. ailecek kaçıksınız işte
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Şbt 2013 #20 yaren* dediki: bikaç model göstereyim istersen seç begen al olma mı Genişletmek için tıklayın... olar arz-ı hal dediki: gel abisi gel,nerdeyse ben aşık olucam kızlar nasıl güzeller öyle savaştan kaçmış halleri falanda yok,halep,şam sosyetesinden bunlar Genişletmek için tıklayın... deme eh bacım şimdi mi söylüyorsun . yaren* dediki: bacınlada ayrıca ilgilenicem Genişletmek için tıklayın... haha
yaren* dediki: bikaç model göstereyim istersen seç begen al olma mı Genişletmek için tıklayın... olar arz-ı hal dediki: gel abisi gel,nerdeyse ben aşık olucam kızlar nasıl güzeller öyle savaştan kaçmış halleri falanda yok,halep,şam sosyetesinden bunlar Genişletmek için tıklayın... deme eh bacım şimdi mi söylüyorsun . yaren* dediki: bacınlada ayrıca ilgilenicem Genişletmek için tıklayın... haha