Kassandra Usta 12 Nsn 2008 #1 başlık açık ve net açıklamaya gerek yok ne zaman bitiodu senin okul?... oldum olası kılım bu soruya her sene sorulur geçen sene söylemiştim yha işte bi sene daha azaldı diyesi gelio insanın
başlık açık ve net açıklamaya gerek yok ne zaman bitiodu senin okul?... oldum olası kılım bu soruya her sene sorulur geçen sene söylemiştim yha işte bi sene daha azaldı diyesi gelio insanın
kelebek -ütopik- V.I.P 12 Nsn 2008 #2 Evdeyken birinin beni ev telefonundan arayıp evde misin diye sorması
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Nsn 2008 #3 Güzel dilimiz türkcenin dogru dürüst yaziyorum sanipta dikkat etmeden yazanlar dan
kelebek -ütopik- V.I.P 12 Nsn 2008 #5 Senin ismin aslında erkek ismi değil mi sorusundan da nefret ediyorum
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 14 Nsn 2008 #7 Hani küçükken anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye sorarlardı ya nefret ediyordum Allah'tan büyüdümde şimdi kimse öyle saçma soru sormuyor
Hani küçükken anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye sorarlardı ya nefret ediyordum Allah'tan büyüdümde şimdi kimse öyle saçma soru sormuyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Nsn 2008 #9 Yillardir arkadasi olursun karsina biri cikar ve yeni cikan kisiyi görunce ona eski arkdasini tanimiyorum diyenlerden
Yillardir arkadasi olursun karsina biri cikar ve yeni cikan kisiyi görunce ona eski arkdasini tanimiyorum diyenlerden