Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 28 Mys 2009 #21 -Sen kimin kızısın? -Kiminle konusuyorsun? -Tanışabilirmiyiz? genelde bunlar
Schweppes Forum Tutkunu 28 Mys 2009 #22 Yine benmi suçluyum? ben naptım ya? hala yatmıyomusun sen? kiminle konuşuyorsun? vs vs vs
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 28 Mys 2009 #23 -Nerelisin +aDana -Hym içinden mi? +Hönk!!! Dışı Adana oluyor mu? Veyaa -Nerelisin +Adana -Aslen +Adana -Yani baba nereli? +Adana -Nerden göçtüler evladım? +............Aduket
-Nerelisin +aDana -Hym içinden mi? +Hönk!!! Dışı Adana oluyor mu? Veyaa -Nerelisin +Adana -Aslen +Adana -Yani baba nereli? +Adana -Nerden göçtüler evladım? +............Aduket
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Mys 2009 #25 k@LpSiz_K@fKéF dediki: -Nerelisin +aDana -Hym içinden mi? +Hönk!!! Dışı Adana oluyor mu? Veyaa -Nerelisin +Adana -Aslen +Adana -Yani baba nereli? +Adana -Nerden göçtüler evladım? +............Aduket Genişletmek için tıklayın... şu sıralar 'sınav ne zaman , kaç gün kaldı ? 'sorusundan nefret eder oldum ...
k@LpSiz_K@fKéF dediki: -Nerelisin +aDana -Hym içinden mi? +Hönk!!! Dışı Adana oluyor mu? Veyaa -Nerelisin +Adana -Aslen +Adana -Yani baba nereli? +Adana -Nerden göçtüler evladım? +............Aduket Genişletmek için tıklayın... şu sıralar 'sınav ne zaman , kaç gün kaldı ? 'sorusundan nefret eder oldum ...
e-PaCk Forum Gururu 10 Hzr 2009 #26 bişi söylicem (ya da sorucam) ama kızma tamam mı ;P bi de bişi sorucam ama doğru söyle tamam mı ;P
küçüğüm Aktif 10 Hzr 2009 #27 NEDEN??? en çok kimi seviyon?? benimle şuraya gelirmisin?? yanlış anlamazsan bişi sorcamm??gibii sarular..
NEDEN??? en çok kimi seviyon?? benimle şuraya gelirmisin?? yanlış anlamazsan bişi sorcamm??gibii sarular..
Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Hzr 2009 #28 GELDİN Mİ? kardeşim gelmesem nasıl sorucan sen bana onu..yok yoldayım...;P;P;P
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 13 Hzr 2009 #30 Lisedeyken dersler nasıl sorusuna uyuz olurdum... +Dersler nasıl -Kötü +ehehe kaç asker var -alay kurdum ben. +hönk..!
Lisedeyken dersler nasıl sorusuna uyuz olurdum... +Dersler nasıl -Kötü +ehehe kaç asker var -alay kurdum ben. +hönk..!