cR0spéR Katılımcı 14 Hzr 2009 #32 Kızların sevgilin varmı sorusundan cok nefret ediyorum cunku hep yok deyip yalan söylüyorum
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 11 Tem 2009 #33 Beni Seviyor Musun Evet diye cevap vermekten nefret ediyorum
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 11 Tem 2009 #34 Çalışmıyormusun? (ordan bakınca çalışıyor gibimi görünüyorum diyesim geliyor her seferinde)
calactica Aktif 11 Tem 2009 #35 nasılsın (her zaman iyi demek zorundasın kötü dersen niye diyip duruolar)
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 12 Tem 2009 #36 İnternet ortamında _yaş kaç -İsim ne -Nerden -Çalışıuor musun -Okuyor musun -işin ne .... Sorularına gıcık oluyorum
İnternet ortamında _yaş kaç -İsim ne -Nerden -Çalışıuor musun -Okuyor musun -işin ne .... Sorularına gıcık oluyorum
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 17 Eyl 2009 #38 Sorulan sorulara soruyla karşılık verilmesinden...
zevzek zevzek® Özel üye 18 Eyl 2009 #39 YoRuMSuZ dediki: Sorulan sorulara soruyla karşılık verilmesinden... Genişletmek için tıklayın... eve girdigim anda geldinmi diye sorulmasına :/
YoRuMSuZ dediki: Sorulan sorulara soruyla karşılık verilmesinden... Genişletmek için tıklayın... eve girdigim anda geldinmi diye sorulmasına :/
zemheri Usta 18 Eyl 2009 #40 KiMo çok mantıklı ve sorulması gereken bi soruyken ben hep gıcık olmuşumdur bama sorulmasına..cünkü cvpları çok saçma..bilakis kendi evime geldiğimde sorduklarında hep kim olabilir diye cvp veriyorum..alışkanlık..
KiMo çok mantıklı ve sorulması gereken bi soruyken ben hep gıcık olmuşumdur bama sorulmasına..cünkü cvpları çok saçma..bilakis kendi evime geldiğimde sorduklarında hep kim olabilir diye cvp veriyorum..alışkanlık..