mindy Üye Pazar - 12:56 #18,443 yesim434 dediki: Ben seni Galatasaray li biliyordum ya Genişletmek için tıklayın... yok Beşiktaşlıyım
yesim434 dediki: Ben seni Galatasaray li biliyordum ya Genişletmek için tıklayın... yok Beşiktaşlıyım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Pazar - 12:57 #18,445 mindy dediki: yok Beşiktaşlıyım Genişletmek için tıklayın... Gel sen Galatasaray tut
mindy Üye Pazar - 13:02 #18,446 yesim434 dediki: Gel sen Galatasaray tut Genişletmek için tıklayın... seni mi kırıcam abla ya tuttum gitti
yesim434 dediki: Gel sen Galatasaray tut Genişletmek için tıklayın... seni mi kırıcam abla ya tuttum gitti
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye Pazar - 17:04 #18,448 mindy dediki: seni mi kırıcam abla ya tuttum gitti Genişletmek için tıklayın... Bu olmadı ama ya. İnsan takımını değişir mi hemen öyle Beşiktaş
mindy dediki: seni mi kırıcam abla ya tuttum gitti Genişletmek için tıklayın... Bu olmadı ama ya. İnsan takımını değişir mi hemen öyle Beşiktaş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE Pazar - 17:36 #18,450 Havada bulut sen onu unut Galatasaray