nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Pazar - 19:11 #18,462 @Sentinus Ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla beyazı ayıramaz ki. Beşiktaş
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye Pazar - 19:19 #18,463 nazenin dediki: @Sentinus Ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla beyazı ayıramaz ki. Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Her yolun sonunda ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki! Beşiktaş
nazenin dediki: @Sentinus Ölümle yaşamı ayıran çizgi, Siyahla beyazı ayıramaz ki. Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Her yolun sonunda ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki! Beşiktaş
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye Pazar - 19:22 #18,464 Sentinus dediki: Her yolun sonunda ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki! Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Bunu Ali Eren'e öğrenmiştim ben ya Unuttu sonra çünkü bizim nerdeyse 7 sülale Galatasaray lı Amaa en büyük Beşiktaş diye bağırıyor hâlâ benimle Beşiktaş
Sentinus dediki: Her yolun sonunda ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki! Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Bunu Ali Eren'e öğrenmiştim ben ya Unuttu sonra çünkü bizim nerdeyse 7 sülale Galatasaray lı Amaa en büyük Beşiktaş diye bağırıyor hâlâ benimle Beşiktaş
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye Pazar - 19:44 #18,465 nazenin dediki: Bunu Ali Eren'e öğrenmiştim ben ya Unuttu sonra çünkü bizim nerdeyse 7 sülale Galatasaray lı Amaa en büyük Beşiktaş diye bağırıyor hâlâ benimle Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Adam olacak çocuk işte Beşiktaş
nazenin dediki: Bunu Ali Eren'e öğrenmiştim ben ya Unuttu sonra çünkü bizim nerdeyse 7 sülale Galatasaray lı Amaa en büyük Beşiktaş diye bağırıyor hâlâ benimle Beşiktaş Genişletmek için tıklayın... Adam olacak çocuk işte Beşiktaş