~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 21 Tem 2012 #43 anne-babamdan bir saat yüzük aldım kardeşime kitap
Esr3 Özel Üye Özel üye 8 Ags 2012 #44 Dogum gunum vardiydi baya balli gecti Cok bekledigim cep telefonu. Vee arkadasima parfüm
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2012 #46 Ben hediyeyi satın almadım ama kalem takımı vardı mat beyaz renkli. Hafta sonu onu birine hediye ettim
Ben hediyeyi satın almadım ama kalem takımı vardı mat beyaz renkli. Hafta sonu onu birine hediye ettim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Ags 2012 #47 Onun sirketindekiler bugun beni yemege goturdu...bu sayilirmi..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Ags 2012 #48 Pardon ya unutmuşum. Hafta sonu birine biber gazı hediye etmiştim. Ciddiyim. Gördüğünüz gibi almıyorum ama hediye veriyorum yani
Pardon ya unutmuşum. Hafta sonu birine biber gazı hediye etmiştim. Ciddiyim. Gördüğünüz gibi almıyorum ama hediye veriyorum yani
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 9 Ags 2012 #49 ben hediye almadım ama birinin bluetooth kulaklığına el koydum bana verilen hediyede buydu