Suskun V.I.P V.I.P 10 Ags 2012 #51 Dün iftarda Eşime Trabzon ekmeğinden tatlı yaptım ,kızımada pudinğ kendime ise baklava...tabi ikisininde gözü benim tabakta .Dedim ' Aklınızdan bile geçirmeyin '
Dün iftarda Eşime Trabzon ekmeğinden tatlı yaptım ,kızımada pudinğ kendime ise baklava...tabi ikisininde gözü benim tabakta .Dedim ' Aklınızdan bile geçirmeyin '
MeRciMeK V.I.P V.I.P 14 Eyl 2012 #52 Halam elbise almış bana.. Sadece bakışabilriz o elbiseyle çünkü içinde kayboldum ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 13 Ekm 2012 #56 dün bir şişe jack daniels geldi ilaç aldığım için şuan sadece bakışıyoruz.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Ekm 2012 #57 RUZG4R dediki: dün bir şişe jack daniels geldi ilaç aldığım için şuan sadece bakışıyoruz. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun.
RUZG4R dediki: dün bir şişe jack daniels geldi ilaç aldığım için şuan sadece bakışıyoruz. Genişletmek için tıklayın... Geçmiş olsun.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 2 Ock 2013 #58 Bana en son elbise hediye edildi.. Bende kuzucuğuma çok güzel bi taç aldımm ama henüz veremedim tabi
bahar26 Katılımcı 2 Ock 2013 #60 en son burdan sağolsunlar arkadasların gönderdiği market hediyesi aldım başkada bişey almadım