MeRciMeK V.I.P V.I.P 25 Tem 2009 #121 ' canım ya şimdi çıkamam hazırlanmak falan uzun sürer beklersin,söz yarın gelicem gelmeden ara ' dedim arkadaşa
' canım ya şimdi çıkamam hazırlanmak falan uzun sürer beklersin,söz yarın gelicem gelmeden ara ' dedim arkadaşa
e-PaCk Forum Gururu 27 Tem 2009 #122 çirkeflik yaparız bebişim geçen sefer bi dahaki sefere ilk uzolar bedava demiştiniz deriz dedim nınısının nınısının nınısı
çirkeflik yaparız bebişim geçen sefer bi dahaki sefere ilk uzolar bedava demiştiniz deriz dedim nınısının nınısının nınısı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 28 Tem 2009 #124 Ne kadar sürede geri dönüş yaparlar? (telefoncuya hat iptali için )
kelebek -ütopik- V.I.P 28 Tem 2009 #125 çabuk gel oyalanma fazla iyi değilim ocakta yemek var kalkınca başım dönüyor dedim
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 28 Tem 2009 #126 nerden biliyim anahtar nerde ben almıyorum anhtarı hep siz alıyorsunuz ... kardeşime
MeRciMeK V.I.P V.I.P 29 Tem 2009 #127 "2 kat yukarı gelip bunları almadan gitmek olmaz ( : " dedim arkadaşıma ..