patik Özel Üye Özel üye 2 Mys 2010 #291 Ablama "Akşam 'Evdeki Düşman' adlı filmi izleyelim mi?" dedim.
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Mys 2010 #293 iyi geceler tatlım,yıllar sonra birbirimizi bulduk tekrar kopmıyalım dedim anasnfı arkdaşıma
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Mys 2010 #294 'Anneee yaaa yemek istemiyorummm ..Annee..' derken ağzımdaydı artık meyve
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 14 Mys 2010 #295 'ben korkmam kalabilirim evde !.. 'dedim babama (oda dalga geçip sen ve korkmamak yaptı puff )
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 23 Mys 2010 #297 yesmm* dediki: 'ben korkmam kalabilirim evde !.. 'dedim babama (oda dalga geçip sen ve korkmamak yaptı puff ) Genişletmek için tıklayın... buseferde annemle bu konu geçti ben ısrarla evde kalıcam diyorum onlarda ısrarla sende geliceksin diyolar sonuç nolucak çok merak ediyorum
yesmm* dediki: 'ben korkmam kalabilirim evde !.. 'dedim babama (oda dalga geçip sen ve korkmamak yaptı puff ) Genişletmek için tıklayın... buseferde annemle bu konu geçti ben ısrarla evde kalıcam diyorum onlarda ısrarla sende geliceksin diyolar sonuç nolucak çok merak ediyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 26 Mys 2010 #299 Kardeşime birşeyler anlattım da en son ne dedim bilemiyorum şu ann
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 27 Mys 2010 #300 'tmm canım ben yarın haber veririm' demiştim saniyeler önce telfonda ..