yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Hzr 2021 #1,502 ben malum bekar yemegi yedim 4 kaburga 3 sis kusbasi 6 tane tavuk kanadi 3 tavuk budu salata (coban) salatasi közlenmis domates közlenmis patlican 2 tane közlenmis sogan cacik ( bukadar ( doyduktan sonrada yiyemedim zaten cok üzüldüm (
ben malum bekar yemegi yedim 4 kaburga 3 sis kusbasi 6 tane tavuk kanadi 3 tavuk budu salata (coban) salatasi közlenmis domates közlenmis patlican 2 tane közlenmis sogan cacik ( bukadar ( doyduktan sonrada yiyemedim zaten cok üzüldüm (
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Hzr 2021 #1,503 yilmaz27 dediki: ben malum bekar yemegi yedim 4 kaburga 3 sis kusbasi 6 tane tavuk kanadi 3 tavuk budu salata (coban) salatasi közlenmis domates közlenmis patlican 2 tane közlenmis sogan cacik ( bukadar ( doyduktan sonrada yiyemedim zaten cok üzüldüm ( Genişletmek için tıklayın... Bunlar bekar yemeğiyse yaşadın yahu etsiz bir yemek yemez misin sen☺
yilmaz27 dediki: ben malum bekar yemegi yedim 4 kaburga 3 sis kusbasi 6 tane tavuk kanadi 3 tavuk budu salata (coban) salatasi közlenmis domates közlenmis patlican 2 tane közlenmis sogan cacik ( bukadar ( doyduktan sonrada yiyemedim zaten cok üzüldüm ( Genişletmek için tıklayın... Bunlar bekar yemeğiyse yaşadın yahu etsiz bir yemek yemez misin sen☺
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Hzr 2021 #1,504 Lelis dediki: Bunlar bekar yemeğiyse yaşadın yahu etsiz bir yemek yemez misin sen☺ Genişletmek için tıklayın... hic düsünmedim etsiz ne yemekleri varki )
Lelis dediki: Bunlar bekar yemeğiyse yaşadın yahu etsiz bir yemek yemez misin sen☺ Genişletmek için tıklayın... hic düsünmedim etsiz ne yemekleri varki )
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Hzr 2021 #1,505 yilmaz27 dediki: hic düsünmedim etsiz ne yemekleri varki ) Genişletmek için tıklayın... Sebze yemekleri var ,makarna ,pilav falan
yilmaz27 dediki: hic düsünmedim etsiz ne yemekleri varki ) Genişletmek için tıklayın... Sebze yemekleri var ,makarna ,pilav falan
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Hzr 2021 #1,506 Lelis dediki: Sebze yemekleri var ,makarna ,pilav falan Genişletmek için tıklayın... b u dediklerin kiymasiz yenmez )
Lelis dediki: Sebze yemekleri var ,makarna ,pilav falan Genişletmek için tıklayın... b u dediklerin kiymasiz yenmez )
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Hzr 2021 #1,507 @GüLüCüKツ bacım sana aldığım dondurmayı şu anda yiyorum kusura bakma
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Hzr 2021 #1,508 KuMRu dediki: @GüLüCüKツ bacım sana aldığım dondurmayı şu anda yiyorum kusura bakma Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun , ben su icerken sen dondurma ye bakalim
KuMRu dediki: @GüLüCüKツ bacım sana aldığım dondurmayı şu anda yiyorum kusura bakma Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun , ben su icerken sen dondurma ye bakalim
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 21 Hzr 2021 #1,509 GüLüCüKツ dediki: Afiyet olsun , ben su icerken sen dondurma ye bakalim Genişletmek için tıklayın... Yarın alırız yine
GüLüCüKツ dediki: Afiyet olsun , ben su icerken sen dondurma ye bakalim Genişletmek için tıklayın... Yarın alırız yine
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Hzr 2021 #1,510 KuMRu dediki: Yarın alırız yine Genişletmek için tıklayın... yarinda ye deki gelirken seninkini düsürdüm
KuMRu dediki: Yarın alırız yine Genişletmek için tıklayın... yarinda ye deki gelirken seninkini düsürdüm