yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Hzr 2021 #1,526 )) komsum hayirdir diyettemisinn ) aslinda harika bir örnek oldum ama gel gelelim ben su an sey )) saldim cayira Allah gayira misali Bende tost yiyecegim )
)) komsum hayirdir diyettemisinn ) aslinda harika bir örnek oldum ama gel gelelim ben su an sey )) saldim cayira Allah gayira misali Bende tost yiyecegim )
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Hzr 2021 #1,528 ESki GüLüCüKツ dediki: Erik Genişletmek için tıklayın... Eşki eşki çenem bir hoş oldu
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Hzr 2021 #1,529 yesim434 dediki: )) komsum hayirdir diyettemisinn ) aslinda harika bir örnek oldum ama gel gelelim ben su an sey )) saldim cayira Allah gayira misali Bende tost yiyecegim ) Genişletmek için tıklayın... Dietteyim çok şükür 92 kiloya düştüm 12 kilo daha vereceğim tamam
yesim434 dediki: )) komsum hayirdir diyettemisinn ) aslinda harika bir örnek oldum ama gel gelelim ben su an sey )) saldim cayira Allah gayira misali Bende tost yiyecegim ) Genişletmek için tıklayın... Dietteyim çok şükür 92 kiloya düştüm 12 kilo daha vereceğim tamam