P Papatya V.I.P V.I.P 15 Şbt 2013 #151 RUZG4R dediki: yaparım özellikle tatlıda çok iddalıyım ( crumble ne yahu ) Genişletmek için tıklayın... Benim kadar olmasa da vardır sende yetenek ağabiii
RUZG4R dediki: yaparım özellikle tatlıda çok iddalıyım ( crumble ne yahu ) Genişletmek için tıklayın... Benim kadar olmasa da vardır sende yetenek ağabiii
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Şbt 2013 #152 yaren* dediki: bilirim çok güzel yaparsın.. hele geçen gün yaptıgın Ricotta Peynirli Çilekli Cheesecake bayıldım tarifini vermedin ama neyse artıkın Genişletmek için tıklayın... Tarifini verdiğim Limon Otu, Zencefil ve Pok Choy ile Kağıtta Levreğime çevireceksin diye korktum
yaren* dediki: bilirim çok güzel yaparsın.. hele geçen gün yaptıgın Ricotta Peynirli Çilekli Cheesecake bayıldım tarifini vermedin ama neyse artıkın Genişletmek için tıklayın... Tarifini verdiğim Limon Otu, Zencefil ve Pok Choy ile Kağıtta Levreğime çevireceksin diye korktum
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Şbt 2013 #153 LeyL-i Matem dediki: Benim kadar olmasa da vardır sende yetenek ağabiii Genişletmek için tıklayın... olmamı
LeyL-i Matem dediki: Benim kadar olmasa da vardır sende yetenek ağabiii Genişletmek için tıklayın... olmamı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Şbt 2013 #154 RUZG4R dediki: Tarifini verdiğim Limon Otu, Zencefil ve Pok Choy ile Kağıtta Levreğime çevireceksin diye korktum Genişletmek için tıklayın... becerin taa buradan belli bak.. nasılda tatlı tarifini levrege çevirdin bravo sana
RUZG4R dediki: Tarifini verdiğim Limon Otu, Zencefil ve Pok Choy ile Kağıtta Levreğime çevireceksin diye korktum Genişletmek için tıklayın... becerin taa buradan belli bak.. nasılda tatlı tarifini levrege çevirdin bravo sana
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Şbt 2013 #156 yaren* dediki: becerin taa buradan belli bak.. nasılda tatlı tarifini levrege çevirdin bravo sana Genişletmek için tıklayın... haha onu yapamayan tatlıyı hiç yapamazzzz..
yaren* dediki: becerin taa buradan belli bak.. nasılda tatlı tarifini levrege çevirdin bravo sana Genişletmek için tıklayın... haha onu yapamayan tatlıyı hiç yapamazzzz..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Şbt 2013 #157 RUZG4R dediki: haha onu yapamayan tatlıyı hiç yapamazzzz.. Genişletmek için tıklayın... tabi cnm ben senin eline su bilem dökemem ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin
RUZG4R dediki: haha onu yapamayan tatlıyı hiç yapamazzzz.. Genişletmek için tıklayın... tabi cnm ben senin eline su bilem dökemem ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Şbt 2013 #158 yaren* dediki: tabi cnm ben senin eline su bilem dökemem ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin Genişletmek için tıklayın... Neyse canım üzülme bu kadar bak bende sarma saramıyorum senin gibi
yaren* dediki: tabi cnm ben senin eline su bilem dökemem ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin Genişletmek için tıklayın... Neyse canım üzülme bu kadar bak bende sarma saramıyorum senin gibi
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Şbt 2013 #159 RUZG4R dediki: Neyse canım üzülme bu kadar bak bende sarma saramıyorum senin gibi Genişletmek için tıklayın... çok üzülmüş görünüyorum dime
RUZG4R dediki: Neyse canım üzülme bu kadar bak bende sarma saramıyorum senin gibi Genişletmek için tıklayın... çok üzülmüş görünüyorum dime
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Şbt 2013 #160 yaren* dediki: çok üzülmüş görünüyorum dime Genişletmek için tıklayın... Belli etmiyorsun ama biliyorum ben
yaren* dediki: çok üzülmüş görünüyorum dime Genişletmek için tıklayın... Belli etmiyorsun ama biliyorum ben