-araz- EYVALLAH... V.I.P 27 Şbt 2013 #171 desenize 2 aydır ev yemeği yiyo musun diye ki bırak yapmayı yemeye hasret kaldım ben yumurta sayılıyorsa yumurta yaptım
desenize 2 aydır ev yemeği yiyo musun diye ki bırak yapmayı yemeye hasret kaldım ben yumurta sayılıyorsa yumurta yaptım
Paradoks ... Elif ... Özel üye 28 Şbt 2013 #174 Şehriye çorbasını daha dün yemiştim Bende dün kendi elcağızlarımla hasanpaşa köftesi yaptım
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 2 Mrt 2013 #178 felsefe_mi dediki: Hazır pizzayı fırına sürmek? Yemek yapmaktan sayılırsa o Genişletmek için tıklayın... cık sayılmaz )) soğan doğraman , bişeyler kavurup kızartman lazım ))
felsefe_mi dediki: Hazır pizzayı fırına sürmek? Yemek yapmaktan sayılırsa o Genişletmek için tıklayın... cık sayılmaz )) soğan doğraman , bişeyler kavurup kızartman lazım ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 2 Mrt 2013 #179 Tereyağlı Sebzeler ile Kömür Izgarada Avokado ve Roka sos ile Marine Edilmiş Tavuk . hep de aynı yemeği yapıyorum
Tereyağlı Sebzeler ile Kömür Izgarada Avokado ve Roka sos ile Marine Edilmiş Tavuk . hep de aynı yemeği yapıyorum
felsefe_mi ...!... Özel üye 2 Mrt 2013 #180 HAYAL__ dediki: cık sayılmaz )) soğan doğraman , bişeyler kavurup kızartman lazım )) Genişletmek için tıklayın... Canım benim o kadar maharetli olsaydım boy boy bebelerim olurdu şimdiye Sen beni hala niye bekar sanıyorsun??
HAYAL__ dediki: cık sayılmaz )) soğan doğraman , bişeyler kavurup kızartman lazım )) Genişletmek için tıklayın... Canım benim o kadar maharetli olsaydım boy boy bebelerim olurdu şimdiye Sen beni hala niye bekar sanıyorsun??