MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Mrt 2013 #191 Annemin sardığı sarmaları pişirdim O kadar tencereye dizdim, suyunu ayarladım pişirdim ben yaptım sayılır gibi
Annemin sardığı sarmaları pişirdim O kadar tencereye dizdim, suyunu ayarladım pişirdim ben yaptım sayılır gibi
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 15 Mrt 2013 #195 Köfte yaptım ,Patates kızarttım .. kızartıyorum...kızartıyorum... hala kızartıyorum....
-araz- EYVALLAH... V.I.P 15 Mrt 2013 #196 HAYAL__ dediki: Köfte yaptım ,Patates kızarttım .. kızartıyorum...kızartıyorum... hala kızartıyorum.... Genişletmek için tıklayın... çok fena canım çekti
HAYAL__ dediki: Köfte yaptım ,Patates kızarttım .. kızartıyorum...kızartıyorum... hala kızartıyorum.... Genişletmek için tıklayın... çok fena canım çekti
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 15 Mrt 2013 #197 -araz- dediki: çok fena canım çekti Genişletmek için tıklayın... canımm benimmm göndereyim mi sana da... kuşlarımolmasa kendim de getirirdim
-araz- dediki: çok fena canım çekti Genişletmek için tıklayın... canımm benimmm göndereyim mi sana da... kuşlarımolmasa kendim de getirirdim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 19 Mrt 2013 #200 HAYAL__ dediki: Lolik Mmmmm.. canım istedi gidip yiyim Genişletmek için tıklayın... O nasıl bişeyy Fırın poşetinde tavuk patates yaptım bu akşam bende
HAYAL__ dediki: Lolik Mmmmm.. canım istedi gidip yiyim Genişletmek için tıklayın... O nasıl bişeyy Fırın poşetinde tavuk patates yaptım bu akşam bende