HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 2 Mrt 2013 #181 felsefe_mi dediki: Canım benim o kadar maharetli olsaydım boy boy bebelerim olurdu şimdiye Sen beni hala niye bekar sanıyorsun?? Genişletmek için tıklayın... olur olur zamanla ... acele etme zaten , evlenince öğrenirsin
felsefe_mi dediki: Canım benim o kadar maharetli olsaydım boy boy bebelerim olurdu şimdiye Sen beni hala niye bekar sanıyorsun?? Genişletmek için tıklayın... olur olur zamanla ... acele etme zaten , evlenince öğrenirsin
felsefe_mi ...!... Özel üye 3 Mrt 2013 #183 Yine pizza (Tabi fırına atma kısmı da bir nevi yemek yapmaktır) Bağladık abiye kuzuya Allah sonumu hayır etsin
Yine pizza (Tabi fırına atma kısmı da bir nevi yemek yapmaktır) Bağladık abiye kuzuya Allah sonumu hayır etsin
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2013 #186 felsefe_mi dediki: Mantı... Genişletmek için tıklayın... Hemde mantı ?? Eminmisin
felsefe_mi ...!... Özel üye 4 Mrt 2013 #187 yaren* dediki: Hemde mantı ?? Eminmisin Genişletmek için tıklayın... Eminim canım Markette hazırı var Haşlıyorsun yoğurt ve salça ohh mis
yaren* dediki: Hemde mantı ?? Eminmisin Genişletmek için tıklayın... Eminim canım Markette hazırı var Haşlıyorsun yoğurt ve salça ohh mis
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 4 Mrt 2013 #188 felsefe_mi dediki: Eminim canım Markette hazırı var Haşlıyorsun yoğurt ve salça ohh mis Genişletmek için tıklayın... hıııı
felsefe_mi dediki: Eminim canım Markette hazırı var Haşlıyorsun yoğurt ve salça ohh mis Genişletmek için tıklayın... hıııı