Neden ben gittikten iki saat sonra cevap yazıyorsunuz bozuluyorum ama
Bir konuda araştırma yaparken referansınızı çok iyi seçmeniz gerek. Herkes her şeyi söyler, sonuçta din baskısı sadece ülkemizde yok, onlarda da kilise vs var. Adamların ünvanlarında doktor yazması pek bir şey değiştirmeyebiliyor ne yazık kı. Ülkemizdeki örnekleri hatırlayın; bir doktorumuz kanallarda kendi alanı olmadığı halde beslenme reçeteleri verip dururdu, vizite ücretini 800 liraya katlamıştı çok popülerdi. Sonunda meslekten ihraç edildi.
Saygın ve güvenilir bulduğum araştırmalar böyle diyor kısaca. Eşcinsellik tercih değil yönelimdir, eşcinseller de hasta değildir.
Sapık hiç değildir.
Erkeklerle ilgili kişisel bir problemim yok babamı çok seviyorum, taparım ona. Ama erkeklerin kadınlarla bir problemi var. Bu ülkede yaşayıp da vicdan sahibi olan hiçbir insan inkar edemez bunu. Bu konuları tartışabileceğiniz en tarafsız insan benimdir emin olun buna. Verdiğim örnek de ciddi bir araştırmaydı kafamdan uydurmadım. Ha bir de şoyle bir gercek var ki erkek neslinin tükenmesi bekleniyor ilerde, şimdilerde sadece dişi gametlerle çoğalma çalışmaları var mesela. Yani kadınlar kendi kendine üreyecek haliyle doğan yavrular da dişi olacak, erkeksiz bir dünya. Biz de kendimizi ufaktan bu dünyaya hazırlamaya çalışıyoruzdur belki
)