Yani şimdi din konusunda geniş bir bilgiye sahip degilsin, zaten dini doğru anlayıp yaşayan insan sayısı da çok az ama evrene ait tüm bilginin Kuran'da eksiksiz yazdığına eminsin? Nasıl? Madem Müslümanların elinde böyle muhteşem bir kaynak var niye kullanmıyorlar? Dünyaya bir değer katmaktan bahsediyorum.Gunlugumu internet ortaminda yayinlamaktan vazgectim. Ki uzun zamandir yazmiyorum. Sadece yerel bir gazetede yaziyorum artik.
Din konusuna gelince,evet cok muthis bilgilere sahip degilim. Dinin gerektirdigi sekilde bile yasamiyorum belki.Ama bazen, belirli konularda aklima takila seyleri acip okurum. Eksiklerim cok fazla. Ki zaten Kuran'ı Kerimi gercekten okuyup yasayan insan sayisi az.
Bu konuya gelecek olursak,
Dinimiz bize alkol,kufur,zina vs. haram kilmis. Bunlari yaparsaniz gunahi cok buyuk,cezalandirilirsiniz diyor. Ama escinsellign boyutu cok farkli. Bir kavmi yok etmis. Dinden cikmislar. Bunun bir ust boyutu yok. Çıtanın en son noktasi.
Ilimde bilimde Kuran'ı Kerim. Suanda dunyada yapilan tum arastirmalarin cevabi Kuran'ı Kerimde var. Eksiksiz kusursuz.
dunya, islam dinini bitirmek icin buyuk caba gosteriyor.
Batılı bilim adamlarını bile onların icadı olan internet üzerinde eleştiriyorsun düşünsene. Elin Hintlisi bile uzaya roket gönderiyor. Müslümanlar bu dünya için neden bir şey yapmıyor?
İslam'ı batı bitirmeyecek, Müslümanların kendisi bitirecek. Çünkü saygı görmek, kültürünü yaymak istiyorsan insanların bunu istemesini sağlayacak güce sahip olmalısın. Bunu da eski zamanlardaki gibi fetihle, silahla yapamazsın. Eskiden çok güzel alimler yetişmiş; hem felsefi hem bilimsel anlamda. Peki günümüzde İslamofobi neden bu kadar arttı?
İnsanlar kuantum fiziği falan araştırırken biz oturup eşcinseliğin ne kadar günah olduğunu tartışıyoruz. Beni bunlar üzüyor.