BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 7 Arl 2021 #2 eğer eşim olmuşsa sorun yok mesaj gelebilir(ama bu soru sanki bayanlara sorulmuş gibi duruyor şaşırtmaca var sanki..) Upvote 0 Downvote
eğer eşim olmuşsa sorun yok mesaj gelebilir(ama bu soru sanki bayanlara sorulmuş gibi duruyor şaşırtmaca var sanki..)
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 7 Arl 2021 #4 Eşe güvenilmeyecekse kime güvenilirki! Erkekler genellikle bakmaz kadınlar şüpeden olmasada meraktan kesin bakar Upvote 0 Downvote
Eşe güvenilmeyecekse kime güvenilirki! Erkekler genellikle bakmaz kadınlar şüpeden olmasada meraktan kesin bakar
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Arl 2021 #5 hayatta bakmam esime güvenirdim (olsaydı) o da bana güvenmesi lazım Diyorum karşılıklı güvence olmazsa ayni evde yaşamanın anlamı da yok karşılıklı güvence yoksa durmayın derim beraber mutluluğunuzu engellemeyin Upvote 0 Downvote
hayatta bakmam esime güvenirdim (olsaydı) o da bana güvenmesi lazım Diyorum karşılıklı güvence olmazsa ayni evde yaşamanın anlamı da yok karşılıklı güvence yoksa durmayın derim beraber mutluluğunuzu engellemeyin
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 7 Arl 2021 #6 Göz ucu bakarım Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Arl 2021 #8 vEzİr dediki: eğer eşim olmuşsa sorun yok mesaj gelebilir(ama bu soru sanki bayanlara sorulmuş gibi duruyor şaşırtmaca var sanki..) Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ayirim yapmadim genel olarak sordum bayanlara özel olunca belirtiyorum Herzaman degil ama Arada Bit bakarim Upvote 0 Downvote
vEzİr dediki: eğer eşim olmuşsa sorun yok mesaj gelebilir(ama bu soru sanki bayanlara sorulmuş gibi duruyor şaşırtmaca var sanki..) Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle ayirim yapmadim genel olarak sordum bayanlara özel olunca belirtiyorum Herzaman degil ama Arada Bit bakarim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #10 Aslinda ne kadarda merakli oldugumuz her haliyle belli oluyor )) Upvote 0 Downvote