yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #21 Acaba @YoRuMSuZ: fikri nedir merakta etmiyoprda degilim peki sizlerde merak ediyormusunuz benim gibi Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 8 Arl 2021 #22 Ben bakarım ama altında bir şey aradığımdan değil mesajı iletmek için, zaten benden gizlisi olan birini istemem Upvote 0 Downvote
Ben bakarım ama altında bir şey aradığımdan değil mesajı iletmek için, zaten benden gizlisi olan birini istemem
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Arl 2021 #23 Bakarım merak ederim illa bişey yapacak diye değil kimden geldi ne yazıyor falan Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 9 Arl 2021 #25 CANISIKILANADAM dediki: Ben bakarım ama altında bir şey aradığımdan değil mesajı iletmek için, zaten benden gizlisi olan birini istemem Genişletmek için tıklayın... Bu isin kolayi bence bu sekil diyerek hemen üste cikiyorsunuz bakiyorumda )) Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Ben bakarım ama altında bir şey aradığımdan değil mesajı iletmek için, zaten benden gizlisi olan birini istemem Genişletmek için tıklayın... Bu isin kolayi bence bu sekil diyerek hemen üste cikiyorsunuz bakiyorumda ))
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 24 Ags 2024 #26 Mesajın kimden geldiğini merak ederim zaten bildirim geliyor tanıdığım birisiyse kurcalamam Upvote 0 Downvote
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 24 Ags 2024 #27 Moduma bağlı bazen her bildirime bakıyorum bazen hiç duymuyorum bile Upvote 0 Downvote
carmella Özel Üye Özel üyeBu Ayın Lideri 24 Ags 2024 #28 Bakarım hani acil bir şey vardır eşime iletmek için (dermişim) Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Ags 2024 #29 Yani o anlik durumuma bagli.bazen bakiyorum bazen umrumda bile olmuyor.net bi cvp veremiyorum Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Ags 2024 #30 carmella dediki: Bakarım hani acil bir şey vardır eşime iletmek için (dermişim) Genişletmek için tıklayın... tabi tabi neden olmasin Upvote 0 Downvote
carmella dediki: Bakarım hani acil bir şey vardır eşime iletmek için (dermişim) Genişletmek için tıklayın... tabi tabi neden olmasin