M Misafir847 Ziyaretçi 8 Arl 2021 #11 Kendine güveniyor ki masada bırakmış telefonunu. Bakmazdım, şaka şaka tabi ki bakardım Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #13 Sanki birileri burda olupta katilmamiş cevapla alalım düşünceleri lütfen Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 8 Arl 2021 #14 actıgımı belli etmeden ustten bakardım.ıphonelerde ana ekranda gorunuyor en azından kımden geldıgıne bakardım Upvote 0 Downvote
actıgımı belli etmeden ustten bakardım.ıphonelerde ana ekranda gorunuyor en azından kımden geldıgıne bakardım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #15 Biz kadinlar en dogru olani yapiyoruz bence ama tabiki erkeklerin düsüncesini nedir bilmiyorum ) Upvote 0 Downvote
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Arl 2021 #16 yesim434 dediki: Biz kadinlar en dogru olani yapiyoruz bence ama tabiki erkeklerin düsüncesini nedir bilmiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Sizinki meraktan başka ne olabilir ki Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Biz kadinlar en dogru olani yapiyoruz bence ama tabiki erkeklerin düsüncesini nedir bilmiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Sizinki meraktan başka ne olabilir ki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #17 KaderKatibi dediki: Sizinki meraktan başka ne olabilir ki Genişletmek için tıklayın... Hahaa acaba bizim beyler ne yapiyorda biz bu kadinlari bukadar süpheye meraka düsürtüyor ) Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Sizinki meraktan başka ne olabilir ki Genişletmek için tıklayın... Hahaa acaba bizim beyler ne yapiyorda biz bu kadinlari bukadar süpheye meraka düsürtüyor )
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Arl 2021 #18 yesim434 dediki: Hahaa acaba bizim beyler ne yapiyorda biz bu kadinlari bukadar süpheye meraka düsürtüyor ) Genişletmek için tıklayın... Garibanların bir şey yaptığı yok, kadınların geninde meraklılık var. Telefona bakması gayet doğal diyorum Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Hahaa acaba bizim beyler ne yapiyorda biz bu kadinlari bukadar süpheye meraka düsürtüyor ) Genişletmek için tıklayın... Garibanların bir şey yaptığı yok, kadınların geninde meraklılık var. Telefona bakması gayet doğal diyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Arl 2021 #19 KaderKatibi dediki: Garibanların bir şey yaptığı yok, kadınların geninde meraklılık var. Telefona bakması gayet doğal diyorum Genişletmek için tıklayın... Sentinus YoRuMSuZ Polyanna sizde katiliyormusunuz bu agir abi nin dedigine )) ben katilmiyorum kesinlikle israrla beylerin telefonu kontrol edilmeli diyorum )) Upvote 0 Downvote
KaderKatibi dediki: Garibanların bir şey yaptığı yok, kadınların geninde meraklılık var. Telefona bakması gayet doğal diyorum Genişletmek için tıklayın... Sentinus YoRuMSuZ Polyanna sizde katiliyormusunuz bu agir abi nin dedigine )) ben katilmiyorum kesinlikle israrla beylerin telefonu kontrol edilmeli diyorum ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Arl 2021 #20 yesim434 dediki: Sentinus YoRuMSuZ Polyanna sizde katiliyormusunuz bu agir abi nin dedigine )) ben katilmiyorum kesinlikle israrla beylerin telefonu kontrol edilmeli diyorum )) Genişletmek için tıklayın... bakin ne güzel güveniyordum bu kelimelerden sonra icime bir gicik girdi süphelenmeye basladim Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Sentinus YoRuMSuZ Polyanna sizde katiliyormusunuz bu agir abi nin dedigine )) ben katilmiyorum kesinlikle israrla beylerin telefonu kontrol edilmeli diyorum )) Genişletmek için tıklayın... bakin ne güzel güveniyordum bu kelimelerden sonra icime bir gicik girdi süphelenmeye basladim