Orhan-38 Katılımcı 11 Ekm 2020 #22 Yaf ne bilem buraya koydum sanırım yanlışlıkla hey allahım yarabbim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ekm 2020 #24 KıRMıZı dediki: Yarışma başladı mı Genişletmek için tıklayın... coktan bilgi verildi ama sanirim yeterli resim yok konu böyle kaldi
KıRMıZı dediki: Yarışma başladı mı Genişletmek için tıklayın... coktan bilgi verildi ama sanirim yeterli resim yok konu böyle kaldi
Gül 34 Usta 20 Ekm 2020 #25 Size bir şey danisicam olurmu acaba benim çiçek Kösem var çekip yollasam olurmu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ekm 2020 #26 Gül 34 dediki: Size bir şey danisicam olurmu acaba benim çiçek Kösem var çekip yollasam olurmu Genişletmek için tıklayın... evet olur hemide superr ama yorumsuz a yollayin
Gül 34 dediki: Size bir şey danisicam olurmu acaba benim çiçek Kösem var çekip yollasam olurmu Genişletmek için tıklayın... evet olur hemide superr ama yorumsuz a yollayin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 20 Ekm 2020 #30 Ablasi sorun yokkk yorumsuz gelince halledecektirr