İreeem42 Özel Üye Özel üye 31 Ekm 2020 #41 Katılmayı düşünüyorum da elimdeki tost makinesi ile nasıl bir fotoğraf çekerim bilemiyorum ??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ekm 2020 #42 İreeem42 dediki: Katılmayı düşünüyorum da elimdeki tost makinesi ile nasıl bir fotoğraf çekerim bilemiyorum ?? Genişletmek için tıklayın... önemli olan katirmak bence hic sorun olmazz dene sansini belkide tosttan guzel bir sandavic cikar
İreeem42 dediki: Katılmayı düşünüyorum da elimdeki tost makinesi ile nasıl bir fotoğraf çekerim bilemiyorum ?? Genişletmek için tıklayın... önemli olan katirmak bence hic sorun olmazz dene sansini belkide tosttan guzel bir sandavic cikar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ekm 2020 #44 İreeem42 dediki: Bende öyle düşündüm ? Genişletmek için tıklayın... ozaman Yorumsuz gelmeden yolla ))
İreeem42 dediki: Bende öyle düşündüm ? Genişletmek için tıklayın... ozaman Yorumsuz gelmeden yolla ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2020 #46 İreeem42 dediki: Fotoğraf gönderimleri için son tarih ne zaman? Genişletmek için tıklayın... İrem hadi gönder bir saate başlatıyorum yarışmayı
İreeem42 dediki: Fotoğraf gönderimleri için son tarih ne zaman? Genişletmek için tıklayın... İrem hadi gönder bir saate başlatıyorum yarışmayı