Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #11 YoRuMSuZ dediki: Ne münasebet. Ama o kırmızı gül 5 yıldızlı otele kadar uzanır gibi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Yok okadar masrafa gerek yok ama yemege hayir demem
YoRuMSuZ dediki: Ne münasebet. Ama o kırmızı gül 5 yıldızlı otele kadar uzanır gibi geldi bana Genişletmek için tıklayın... Yok okadar masrafa gerek yok ama yemege hayir demem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #12 Ella dediki: Yok okadar masrafa gerek yok ama yemege hayir demem Genişletmek için tıklayın... Ne paracı çıktın ya. Bak şöyle yapalım hatta bir dilek tutalım. O gün biri otel masrafını karşılayacak kadar parayı düşürsün ve sen bul.
Ella dediki: Yok okadar masrafa gerek yok ama yemege hayir demem Genişletmek için tıklayın... Ne paracı çıktın ya. Bak şöyle yapalım hatta bir dilek tutalım. O gün biri otel masrafını karşılayacak kadar parayı düşürsün ve sen bul.
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #13 YoRuMSuZ dediki: Ne paracı çıktın ya. Bak şöyle yapalım hatta bir dilek tutalım. O gün biri otel masrafını karşılayacak kadar parayı düşürsün ve sen bul. Genişletmek için tıklayın... Almamki asla alsamda gitmem ben halka acik plajlarda yuzmeyi tatil yapmayi seviyorum hem
YoRuMSuZ dediki: Ne paracı çıktın ya. Bak şöyle yapalım hatta bir dilek tutalım. O gün biri otel masrafını karşılayacak kadar parayı düşürsün ve sen bul. Genişletmek için tıklayın... Almamki asla alsamda gitmem ben halka acik plajlarda yuzmeyi tatil yapmayi seviyorum hem
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #14 Ella dediki: Almamki asla alsamda gitmem ben halka acik plajlarda yuzmeyi tatil yapmayi seviyorum hem Genişletmek için tıklayın... Delilik var mı senden biraz ?
Ella dediki: Almamki asla alsamda gitmem ben halka acik plajlarda yuzmeyi tatil yapmayi seviyorum hem Genişletmek için tıklayın... Delilik var mı senden biraz ?
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #15 YoRuMSuZ dediki: Delilik var mı senden biraz ? Genişletmek için tıklayın... Biraz mi? Bence fazlasiyla
YoRuMSuZ dediki: Delilik var mı senden biraz ? Genişletmek için tıklayın... Biraz mi? Bence fazlasiyla
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #16 Ella dediki: Biraz mi? Bence fazlasiyla Genişletmek için tıklayın... Tam tahmin ettiğim gibi. Allahım bir kez de yanılayım ya
Ella dediki: Biraz mi? Bence fazlasiyla Genişletmek için tıklayın... Tam tahmin ettiğim gibi. Allahım bir kez de yanılayım ya
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #17 YoRuMSuZ dediki: Tam tahmin ettiğim gibi. Allahım bir kez de yanılayım ya Genişletmek için tıklayın... Yoksa hayat gecmiyo
YoRuMSuZ dediki: Tam tahmin ettiğim gibi. Allahım bir kez de yanılayım ya Genişletmek için tıklayın... Yoksa hayat gecmiyo
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #19 YoRuMSuZ dediki: Aynen, benim düşüncelerime tercüman oldum desem Genişletmek için tıklayın... Evlendigin tarihi aklina kazi unutma gibi gaflete dusme olurmu yoksa olacaklari ben ozet geceyim mi
YoRuMSuZ dediki: Aynen, benim düşüncelerime tercüman oldum desem Genişletmek için tıklayın... Evlendigin tarihi aklina kazi unutma gibi gaflete dusme olurmu yoksa olacaklari ben ozet geceyim mi
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #20 Ella dediki: Evlendigin tarihi aklina kazi unutma gibi gaflete dusme olurmu yoksa olacaklari ben ozet geceyim mi Genişletmek için tıklayın... Hallederiz ama sen yine de özet geç
Ella dediki: Evlendigin tarihi aklina kazi unutma gibi gaflete dusme olurmu yoksa olacaklari ben ozet geceyim mi Genişletmek için tıklayın... Hallederiz ama sen yine de özet geç