Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #21 YoRuMSuZ dediki: Hallederiz ama sen yine de özet geç Genişletmek için tıklayın... Sabaha kadar surat ve sitem dolu laflar.asla dirdir demiyorum bizler dirdir etmeyiz sitem ederiz
YoRuMSuZ dediki: Hallederiz ama sen yine de özet geç Genişletmek için tıklayın... Sabaha kadar surat ve sitem dolu laflar.asla dirdir demiyorum bizler dirdir etmeyiz sitem ederiz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #22 Ella dediki: Sabaha kadar surat ve sitem dolu laflar.asla dirdir demiyorum bizler dirdir etmeyiz sitem ederiz Genişletmek için tıklayın... Ağır sözler bunlar hazmı zor Senin seminer yok mu sabah ya
Ella dediki: Sabaha kadar surat ve sitem dolu laflar.asla dirdir demiyorum bizler dirdir etmeyiz sitem ederiz Genişletmek için tıklayın... Ağır sözler bunlar hazmı zor Senin seminer yok mu sabah ya
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #23 YoRuMSuZ dediki: Ağır sözler bunlar hazmı zor Senin seminer yok mu sabah ya Genişletmek için tıklayın... Ben bos insanim
YoRuMSuZ dediki: Ağır sözler bunlar hazmı zor Senin seminer yok mu sabah ya Genişletmek için tıklayın... Ben bos insanim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #24 Bir bana mı bu eziyet ya bende boş olmak istiyoruuuummmm
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #25 YoRuMSuZ dediki: Bir bana mı bu eziyet ya bende boş olmak istiyoruuuummmm Genişletmek için tıklayın... Cok harika bisey ye ic yat, calis sen köleee.asdfghjk
YoRuMSuZ dediki: Bir bana mı bu eziyet ya bende boş olmak istiyoruuuummmm Genişletmek için tıklayın... Cok harika bisey ye ic yat, calis sen köleee.asdfghjk
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #27 YoRuMSuZ dediki: Gelme üstüme zaten gıcık oldum sana Genişletmek için tıklayın... Evet oyle bi huyumda var Birazda gevezeyimdir
YoRuMSuZ dediki: Gelme üstüme zaten gıcık oldum sana Genişletmek için tıklayın... Evet oyle bi huyumda var Birazda gevezeyimdir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #28 Ella dediki: Evet oyle bi huyumda var Birazda gevezeyimdir Genişletmek için tıklayın... Farkındayım Ama farkında olmak yetmiyor pek takan yok zaten beni
Ella dediki: Evet oyle bi huyumda var Birazda gevezeyimdir Genişletmek için tıklayın... Farkındayım Ama farkında olmak yetmiyor pek takan yok zaten beni
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #29 YoRuMSuZ dediki: Farkındayım Ama farkında olmak yetmiyor pek takan yok zaten beni Genişletmek için tıklayın... Napim agzima muhurmu vurayim yada YORUMSUZ mu kalayim.asdfg
YoRuMSuZ dediki: Farkındayım Ama farkında olmak yetmiyor pek takan yok zaten beni Genişletmek için tıklayın... Napim agzima muhurmu vurayim yada YORUMSUZ mu kalayim.asdfg
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2017 #30 Ella dediki: Napim agzima muhurmu vurayim yada YORUMSUZ mu kalayim.asdfg Genişletmek için tıklayın... Yok ya zaten denesen de kendine söz geçiremezsin sen Bazen ben de kendime söz geçiremediğim anlar oluyor Var var sende de benden bişeyler var
Ella dediki: Napim agzima muhurmu vurayim yada YORUMSUZ mu kalayim.asdfg Genişletmek için tıklayın... Yok ya zaten denesen de kendine söz geçiremezsin sen Bazen ben de kendime söz geçiremediğim anlar oluyor Var var sende de benden bişeyler var