-araz- EYVALLAH... V.I.P 2 Mys 2013 #521 YoRuMSuZ dediki: Farkettim ki marketimizde süt yok. Süt içenleri de düşünmek lazım. Genişletmek için tıklayın... aslan sütü var yetmez mi şifa niyetine
YoRuMSuZ dediki: Farkettim ki marketimizde süt yok. Süt içenleri de düşünmek lazım. Genişletmek için tıklayın... aslan sütü var yetmez mi şifa niyetine
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mys 2013 #522 Farkettim ki, kimsenin güzelliği 5 para etmez. İçinde insanlık olmadıktan sonra!
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 8 Mys 2013 #523 Farkettim ki, bu kafayla bi halt olmaz benden.
Bekod123 NormLife-SagoK. 8 Mys 2013 #524 Farkettim ki, eğer çalışmaya başlamazsam sbs'den düşük alacağım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 8 Mys 2013 #526 Farkettim ki hiçbir şey şaşırtmamalı beni
P Papatya V.I.P V.I.P 8 Mys 2013 #527 YoRuMSuZ dediki: Farkettim ki hiçbir şey şaşırtmamalı beni Genişletmek için tıklayın... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba
YoRuMSuZ dediki: Farkettim ki hiçbir şey şaşırtmamalı beni Genişletmek için tıklayın... Aynı şeyi mi düşünüyoruz acaba
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Mys 2013 #528 farkettim ki herkes kafasında bişiler kurup.. gerçeğin dışında farklı seyler oluşturuyorlar..