YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Mys 2013 #531 Farkettim ki TV seyretmek asla bana göre değil.
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Mys 2013 #533 farkettim ki alman olsun türk olsun vedalastigimda hep hadi tschüss diyorum hadi tschüss nedir abicim nedir yani
farkettim ki alman olsun türk olsun vedalastigimda hep hadi tschüss diyorum hadi tschüss nedir abicim nedir yani
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Mys 2013 #534 farkettim ki bu kadar yapacak şeyim varken boş boş takılmak zevk vermiyo..
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Mys 2013 #535 Farkettim ki uzun uzun yürüyüş yapmayalı çok olmuş, paslanmışım..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 12 Mys 2013 #536 Farkettim ki bu yaz çok sıcak geçecek çoook
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Mys 2013 #539 yorumsuz dediki: farkettim ki bu yaz çok sıcak geçecek çoook Genişletmek için tıklayın... bolca terlersin terlemek güzeldir
yorumsuz dediki: farkettim ki bu yaz çok sıcak geçecek çoook Genişletmek için tıklayın... bolca terlersin terlemek güzeldir