ezgi3535 Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2014 #121 sıkıldım ya konuşma artık sus azcık ya hep baş ağırtıyorsun kırılma diye söylemiyorum ama artık sus
dderya kOkOşŞ V.I.P 16 Hzr 2014 #122 istesem kalbini cok fena kirabilirim, yaslisin sonucta. ama yapmiyorum iste.
Esr3 Özel Üye Özel üye 16 Hzr 2014 #123 Buradan Alman komsuma sesleniyorum: Bugün Almanya icin sevinmedim sevinemedim. Her gol atildiginda o cigliklarim aslinda caresizce isyanlarimdi. Bil Istedim ^_^ Portekizlerden yana oldugumu söylemedim söyleyemedim
Buradan Alman komsuma sesleniyorum: Bugün Almanya icin sevinmedim sevinemedim. Her gol atildiginda o cigliklarim aslinda caresizce isyanlarimdi. Bil Istedim ^_^ Portekizlerden yana oldugumu söylemedim söyleyemedim
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2014 #124 nefret ediyorum ya ne alsam herşeye burnunu sokuyon ama azcık rahat bırakta istediğim gibi giyineyim takılayım ama ya
nefret ediyorum ya ne alsam herşeye burnunu sokuyon ama azcık rahat bırakta istediğim gibi giyineyim takılayım ama ya
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 17 Hzr 2014 #126 Ne gördün orada anlamadım bu tarafa baksana
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Hzr 2014 #129 Esr3 dediki: nedense biraz gerginim Genişletmek için tıklayın... Acaba bunu görmüş müdür birileri ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Hzr 2014 #130 iyi eglenceler. sizleri hiiiiic ozlemeyecegim canim akrabalarim keske haftaya tekrardan gelecek olmasaydiniz. misafirlerden nefret ediyorum. ama tabii bunlari size soyleyebilmem imkansiz, oylesine guler yuz gosteriyorum haberiniz olsun. oooof of.
iyi eglenceler. sizleri hiiiiic ozlemeyecegim canim akrabalarim keske haftaya tekrardan gelecek olmasaydiniz. misafirlerden nefret ediyorum. ama tabii bunlari size soyleyebilmem imkansiz, oylesine guler yuz gosteriyorum haberiniz olsun. oooof of.