dderya kOkOşŞ V.I.P 24 Hzr 2014 #131 YoRuMSuZ dediki: Acaba bunu görmüş müdür birileri ? Genişletmek için tıklayın... biyiklinin sevgilisi cok guzel hatunmus
YoRuMSuZ dediki: Acaba bunu görmüş müdür birileri ? Genişletmek için tıklayın... biyiklinin sevgilisi cok guzel hatunmus
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 24 Hzr 2014 #132 Söylediklerine bayağı güldüm sen çok yaşa
ezgi3535 Özel Üye Özel üye 25 Hzr 2014 #133 ya senin neden huyun böyle sana kaç kere dedim yapma diye neden anlamıyon sen illa sana bağırıp çağırmamı mı istiyon ya
ya senin neden huyun böyle sana kaç kere dedim yapma diye neden anlamıyon sen illa sana bağırıp çağırmamı mı istiyon ya
Esr3 Özel Üye Özel üye 28 Hzr 2014 #134 YoRuMSuZ dediki: Acaba bunu görmüş müdür birileri ? Genişletmek için tıklayın... Görseydi yazar miydik? Ciks
YoRuMSuZ dediki: Acaba bunu görmüş müdür birileri ? Genişletmek için tıklayın... Görseydi yazar miydik? Ciks
dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Tem 2014 #140 vicdansiz kadin. mosmor ettin kolumu, dusmanina hancer saplarmis gibi batirirsan igneyi boyle olur iste. of ya
vicdansiz kadin. mosmor ettin kolumu, dusmanina hancer saplarmis gibi batirirsan igneyi boyle olur iste. of ya