Yanyana gelmemeye çalışırdık, başka bi üyeyi aramıza alıp iletişimi başkası üzerinden kurardıkKız biz Senle geçinemiyiz oranın da tadı tuzu kaçar sürekli atışır dururduk ya
O zaman kendimize bir kurban seçelim onun aracılığıyla iletişim kurmak için acaba kimi kurban secsekYanyana gelmemeye çalışırdık, başka bi üyeyi aramıza alıp iletişimi başkası üzerinden kurardık
Sen seç bebeğim, bana her türlü uyarO zaman kendimize bir kurban seçelim onun aracılığıyla iletişim kurmak için acaba kimi kurban secsek
Biraz düşüneyim bu konu hakkında sıkılmayacak biri olması lazımSen seç bebeğim, bana her türlü uyar
Fazlası herkesi sıkar benceBiraz düşüneyim bu konu hakkında sıkılmayacak biri olması lazım
tamam aldim yanima komsuYahu neden kendi ismin yok ben sana oy vermek istiyorum.
beni beni ) b olmak istiyorum bana ne ilk ben söyledimO zaman kendimize bir kurban seçelim onun aracılığıyla iletişim kurmak için acaba kimi kurban secsek
Biz de abartmayız olur biterFazlası herkesi sıkar bence
Tamam seni arabulucu ilan ediyorum bundan sonra birbirimize bir şey söylemek istediğimiz de senin aracılığınla söyleyeceğizbeni beni ) b olmak istiyorum bana ne ilk ben söyledim
Komşu olsaydık öyle olurdu da sana bi sayfa kadar uzağım söylemek istediğini kendin bana söyleyebilirsinBiz de abartmayız olur biter
Tamam seni arabulucu ilan ediyorum bundan sonra birbirimize bir şey söylemek istediğimiz de senin aracılığınla söyleyeceğiz